Victòria balsàmica del Benjamí ‘C’ després de vuit derrotes consecutives. Els jugadors ho van donar tot per obtenir el premi final

Havia d’arribar tard o d’hora, i es va acabar donant el cap de setmana. Feia vuit partits que el Benjamí ‘C’encadenava derrotes, i calia renovar la confiança amb un partit on els encerts fossin superiors a les adversitats. Això es va produir el passat cap de setmana, amb un triomf excel·lent al camp del Sinera ‘D’ (2-3).

El Benjamí ‘C’, ara desè amb 10 punts sumats, va gestionar millor el ritme del partit que el seu rival. En un bon inici dels visitants, Dani Peña (6’) posava per davant l’Alella, però el Sinera no necessitaria gaire per empatar. El 1 a 1 arribava al minut 11: calia tornar a començar (1-1).

Des del segon quart, el joc es va obrir, i es va lluitar per cada pilota. Per sort, l’encert ofensiu va estar del nostre cantó, ja que Eric Serrano (24’) i Marco Ribechini (29’) van ser capaços d’enviar l’esfèrica al fons de la xarxa per obrir forat novament (1-3). El triomf havia de tenir patiment final, i aquest va arribar amb el 2 a 3 rebut al 40’. El premi, però, va marxar cap a Alella.

Cop d’efecte (8-2)

Un altre dels destacats de la jornada va ser el Juvenil ‘A’, sisè amb 21 punts després de golejar a casa el cinquè, el Cabrera (8-2). El matx era de vital rellevància, ja que ens permetia posar-nos a un sol punt del TOP5. I així va ser; a més, recuperant l’average particular amb el Cabrera (4-2 a la primera volta).

El Juvenil va ser un cicló, completant un parcial de 5 a 0 a la segona part

Joan Ballester (7’) i Miguel Salmón (21’) van marcar els dos gols inicials del matx (2-0), mentre que el 2 a 1 va arribar de penal. Abans del descans es van viure dues dianes més: el 3 a 1 de Nacho Astrada (35’) i el 3 a 2 visitant.

Tot feia pensar en un guió igualat, tot i que el cert és que en la represa només hi va haver un equip sobre el camp: l’Alella. El Juvenil va ser un cicló, completant un parcial de 5 a 0 per mitjà de Pau Miquel (53’), Joan Ballester (65’), Lucas Cucurella (70’), Oriol Faura (72’) i Gerard Fernández (76’).

Tornem a la dinàmica

Per acabar la crònica de la setmana hem de parlar de l’Aleví ‘C’, tercer amb 36 punts després de tornar a encadenar triomfs per primer cop en dos mesos. La víctima va ser el Vilassar de Dalt ‘H’, el qual ens va empatar fins a dues vegades. Marc Olba, amb un hat trick, va liderar l’Alella acompanyat dels gols d’Aran i Álvaro Montero. A seguir!