L’Alella trenca les aspiracions de subcampionat del Cabrils, remuntant un 1 a 0 en contra

El Cadet ‘A’ tanca la penúltima jornada de lliga amb matrícula d’honor. L’Alella s’ha imposat al camp del fins ara segon classificat, un Cabrils que baixa fins a la quarta plaça i veu com s’allunyen les seves opcions de ser subcampió.

El rival del Cadet ‘A’ només havia cedit 10 punts com a local en tota la temporada, puntuant en 12 dels 14 partits jugats fins ara. L’Alella venia de quatre derrotes i un empat en els darrers cinc compromisos, però a Cabrils l’equip recuperaria joc, confiança i contundència a les àrees.

El matx iniciava amb dificultats pel Cadet ‘A’: al 7’, el Cabrils feia el primer per mitjà de Biel Ardévol. La reacció visitant arribaria des del punt de penal, sent Biel Agustí l’autor de l’1 a 1 (21’).

A la segona part, l’Alella confirmava la remuntada amb dues fuetades letals d’Álex Nova (56’) i Aithan Serra (64’), Tocaria patir per defensar el resultat durant els minuts finals, després del 3 a 2 (78’) del Cabrils, però finalment el premi dels 3 punts marxaria cap a Alella.

Aquest resultat provoca que el Cadet ‘A’ recuperi la vuitena posició de la taula. Els verds sumen 37 punts i ja no poden millorar més en la classificació. L’objectiu de cara al darrer partit és acabar per davant del Masnou (37), nové, del Premià (35), desè, i del Molinos (34), onzè.