El Cadet ‘A’ es queda a Primera i tanca la lliga derrotant el Canovelles (3-2). El ‘B’ supera el Masnou a domicili (2-3)

Iniciem la crònica de la jornada amb el triomf del Cadet ‘A’ en el seu darrer partit de lliga del curs. El conjunt de Gerard Escalada confirma la seva salvació i s’acomiada de la lliga superant el Canovelles (3-2).

Els nostres han aixecat un marcador advers (0-1) gràcies a dues dianes d’Unai Navarro (40′) i Pau Llorente (42′). Després de l’empat a 2 visitant, l’equip ha sabut esperar el seu moment i sentenciar amb el 3 a 2 final d’Oriol Cabero (79′). Aquest darrer triomf deixa el Cadet ‘A’ tretzè amb 28 punts, marcant la darrera plaça de salvació a Primera. Objectiu assolit.

Adéu amb triomf

Un altre dels equips que tanca la jornada amb triomf és el Cadet ‘B‘, guanyador del derbi al camp del Masnou (2-3). Remuntant, igual que el Cadet ‘A’, amb dianes d’Eric Bustamante (2) i Biel Granados, el bloc alellenc demostra que pot derrotar rivals de la zona mitjana de la taula, també a domicili.

Un altre dels equips que tanca la jornada amb triomf és el Cadet ‘B’, guanyador del derbi al camp del Masnou (2-3).

Aquest resultat, el segon triomf a domicili del curs, fa que l’Alella surt de la cua de la classificació. Els nostres es posen quinzens amb 15 punts i 5 triomfs, a una jornada pel final de la lliga L’equip ha experimentat una millora competitiva notable.

Grans sensacions

Tanquem la crònica del cap de setmana parlant del Benjamí ‘A’, conjunt que ja ha fet els deures confirmant la salvació de categoria. Al camp de l’Argentona, els nostres van brillar a nivell ofensiu, aconseguint un triomf que els deixa novens amb 33 punts a falta del darrer partit del curs. Damià Costabella (3), Sergi Gargantiel (2), Bachir i Tomàs Roca signaven les dianes d’un Alella que sempre va anar per davant en el marcador.

La resta de la jornada

Premià CE 0-1 Infantil ‘A’ I L’Infantil ‘A’ és 3r amb 58p I

Infantil ‘B’ 7-3 Rocafonda I L’Infantil ‘B’ és 9è amb 45p I

Vilassar de Dalt 6-4 Aleví ‘A’ I L’Aleví ‘A’ és 11è amb 20p I

Aleví ‘B’ (descansa) I L’Aleví ‘B’ és 16è amb 3p I

Aleví ‘C’ (descansa) I L’Aleví ‘C’ és 9è amb 37p I

Aleví ‘D’ 1-5 Cirera I L’Aleví ‘D’ és 13è amb 19p I

Aleví ‘E’ 0-10 Premià CE I L’Aleví ‘E’ és 13è amb 16p I

Benjamín ‘B’ 7-5 Masnou I El Benjamí ‘B’ és 7è amb 48p I