L’Alella supera una primera part discreta i remunta un 0 a 2 en contra amb una falta èpica en l’últim minut

Per moments com aquest, el futbol és l’esport amb més afició del planeta. Tot pot canviar en un segon. En un instant. El Cadet ‘A’ recordarà el partit jugat aquest cap de setmana contra el Cabrils. No pel nivell de joc mostrat, sinó per una èpica reacció que val 3 punts.

El matx començava de la pitjor manera possible. L’Alella va sortir fred; desconnectat. I això va propiciar que el Cabrils marqués un gol en la primera acció ofensiva del duel. Pol Irurtzun situava el 0 a 1 quan els nostres encara no havien entrat en calor (1’).

Les coses es complicarien encara més just després. Joel Gimeno feia el 0 a 2 pel Cabrils al minut 10. Els nervis i les presses es van apoderar d’un Alella que no aconseguia fer les coses bé sobre el terreny de joc.

La millor notícia de la primera meitat va ser el resultat. Ja que a les acaballes del primer temps (34’), el Cadet ‘A’ retallava distàncies amb una diana d’Hugo Núñez, qui acabaria sent l’heroi de la jornada (1-2).

Amb 2 a 2 en el marcador, una falta al vèrtex dret de l’àrea visitant executada de forma magistral per Hugo Núñez va acabar de capgirar el resultat (3-2).

A la segona part ja es va veure un Alella més regular; amb més intensitat i intenció d’anar a buscar el partit. Pol Ramentol va aparèixer al 67’ per empatar (2-2), tocant la moral d’un Cabrils que va tenir opcions de triomf fins al final.

El premi pels nostres va arribar en l’últim minut. Amb 2 a 2 en el marcador, una falta al vèrtex dret de l’àrea visitant executada de forma magistral per Hugo Núñez va acabar de capgirar el resultat (3-2). Un colpeig perfecte per fora de la barrera, amb la combinació justa de potència i rosca, anava a parar a l’escaire de la porteria del Cabrils.

La graderia del Municipal es va aixecar en bloc i, sobre la gespa, els nostres van embogir. El triomf suposa la tercera victòria en 7 jornades i deixa l’Alella setè amb 11 punts. Malgrat estar contents pel resultat, cal millorar la imatge del primer temps. Endavant nois!