El Cadet ‘A’ s’emporta el triomf del camp del Sant Pol i reacciona després d’un inici de lliga on els resultats s’havien resistit

La crònica de la setmana fa parada al partit del Cadet ‘A’, després que l’Alella fos capaç de sumar el primer triomf de la temporada al grup IV de Primera. El conjunt dirigit per Erik Viana es va imposar per 1 a 3 al camp del Sant Pol, deixant enrere les derrotes patides contra Mollet (2-4) i Masnou (1-3) en les primeres jornades de lliga.

El duel, competit i obert fins a la segona part, es va començar a decantar pels visitants gràcies al 0 a 1 marcat per Valentín Zippes (28′). Però només 3 minuts després el Sant Pol signava la igualada mitjançant Yeray (32′).

El pas pels vestidors va refrescar les idees dels nostres, que van tornar a accelerar de la mà de Gavin Taylor i Gerard Lameiro. Gavin va marcar un gran gol al 57‘ i en Gerard sentenciava amb l’1 a 3 restant 10 minuts pel final. El triomf deixa el Cadet ‘A’ desè amb 3 punts.

El conjunt dirigit per Erik Viana es va imposar per 1 a 3 al camp del Sant Pol, deixant enrere les derrotes patides contra Mollet (2-4) i Masnou (1-3)

Derrota en el derbi

Tanquem la crònica comentant la derrota del Primer Equip en el derbi contra la Unió (1-2). El 0 a 1 encaixat al límit del descans va fer molt mal a un Alella que ho va intentar i intentar. Al final, la Unió va fer el 0 a 2 al 82′ i Alan va retallar distancies quasi al límit del temps reglamentari.