L’equip U15 de l’Amery Hill School britànica visitarà Alella el pròxim dissabte per jugar un partit d’estil Premier contra el Cadet ‘B’

Al CF Alella ens agrada veure, experimentar i créixer amb molts estils de futbol diversos. La diversitat ajuda a evolucionar, i és per això que el club va estar encantat amb la proposta enviada per l’Amery Hill School per tal de disputar un partit amistós el pròxim cap de setmana.

L’equip escollit per fer d’amfitrió en el tour europeu d’aquesta escola és el Cadet ‘B’, el qual s’enfrontarà a la plantilla U15 de l’escola. L’Amery viatjarà per Espanya per disputar diferents amistosos internacionals i ha triat Alella com una de les seves destinacions.

Situada al sud oest de Londres, concretament a Hampshire, l’escola compta amb unes instal·lacions esportives de primer nivell, amb camp de gespa artificial reglamentari com a pedra angular. A banda de l’esport, l’especialitat de l’Amery Hill School és la música, ja que el centre també organitza estades per alumnes músics arreu d’Europa i Estats Units.

Des del CF Alella donem la benvinguda als nostres nous amics britànics i us emplacem a tots a venir dissabte a les 16h per presenciar el primer partit contra un equip ‘Premier’ que jugarà l’Alella a casa. Us hi esperem!