El caràcter competitiu dirigeix cap al triomf al Primer Equip i a l’Aleví ‘A’, i deixa a tocar de la victòria a un Cadet ‘B’ cada dia millor

En la crònica de la darrera jornada parlarem de tres conjunts que han tornat a fer un pas endavant en la seva millora: són el Primer Equip, el Cadet ‘B’ i l’Aleví ‘A’. En primera instància, ens centrarem en la plantilla de Carlos Cuevas, la qual va guanyar un treballat duel al camp del filial del Santvicentí (1-2).

Aquesta és la quarta jornada seguida sense perdre, amb tres triomfs i un empat acumulats; ratxa que ha guiat l’Alella fins a recuperar la cinquena plaça de la classificació (32 punts).

El matx contra el Santvicentí va acabar amb els nostres patint amb 9 jugadors sobre el terreny de joc, però la missió de sumar els tres punts es va aconseguir amb suor i esforç. Rafa Muñoz (33’) i Sergi Guàrdia (39’) van marcar les dianes visitants durant el primer temps (0-2), però la inferioritat numèrica ens va fer patir amb el 1 a 2 local (64’). Finalment, victòria cap a casa que ens deixa a un sol punt del quart.

Un auto-gol ens condemna

El Cadet ‘B’, per la seva part, també va oferir una molt bona imatge, en aquest cas empatant al camp del Cabrils ‘B’ (2-2). Malgrat que els nostres segueixen sent cuers amb 6 punts, l’evolució és clara: hem pogut guanyar els últims 4 partits, on al final hem sumat 3 empats i 1 derrota.

A Cabrils, l’Alella va anar per davant fins al minut 75’, quan un gol en pròpia porteria va tornar a equilibrar el marcador (2-2).

A Cabrils, l’Alella va anar per davant fins al minut 75’, quan un gol en pròpia porteria va tornar a equilibrar el marcador (2-2). Abans, Pau Armengol (45’) i Óscar Larraga (63’) havien remuntat la diana inicial dels locals (1-2).

Consolidats

Ja per acabar, parlarem de la important victòria sumada per l’Aleví ‘A’ a casa contra el Premier ‘C’ (4-2), resultat que serveix perquè l’Alella avanci el seu rival en la taula i es posi setè amb 26 punts.

El bloc d’Erik Viana es torna a consolidar en la zona tranquil·la gràcies a un hat-trick d’Unat Olmo (23’, 52’ i 53’) i a un quart gol de Joan Verdú (45’). El resultat és important, ja que també ens acosta al sisè.

Veterans 3-1 Rocafonda | Els Veterans són líders amb 50p |

Premià de Dalt 5-3 Juvenil ‘A’ | El Juvenil ‘A’ és sisè amb 21p |

Juvenil ‘B’ 5-2 Olímpic La Garriga ‘C’ | El Juvenil ‘B’ és líder amb 40p |

Cadet ‘A’ 4-2 Cirera | El Cadet ‘A’ és líder amb 44p |

Santvicentí ‘C’ 1-3 Infantil ‘A’ | L’Infantil ‘A’ és líder amb 42p |

Infantil ‘B’ 11-1 Masnou ‘C’ | L’Infantil ‘B’ és vuitè amb 22p |

Salle Premià 1-9 Aleví ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és tercer amb 42p |

Aleví ‘C’ 9-0 Argentona ‘D’ | L’Aleví ‘C’ és tercer amb 39p |