Aquest centre mèdic era una petició dels clubs de la zona que fins ara s’havien de desplaçar fins a Mataró

El CF Alella, representat pel president, Dani Gil, va participar en la posada en escena de l’acord de col·laboració entre la Federació Catalana de Futbol i el Centre Mèdic Tredic del Masnou per convertir-se en la nova seu assistencial del Baix Maresme.

Tredic és el centre mèdic de referència a la zona del Baix Maresme, amb una trajectòria de 40 anys, tenint cura de la salut dels pacients. Des de fa dos anys estan fent una aposta decidida per la medicina de l’esport, amb una unitat multidisciplinar, per atendre les necessitats de tots els esportistes de la zona, ja siguin federats o amateurs.

La unitat disposa d’un complert equipament d’última generació i està composta per professionals de primer nivell: fisioterapeutes, osteòpates, readaptadors, podòlegs i nutricionistes, coordinats per la Dra. Marian Blàbia i recolzats pels equips d’Urgències, Traumatologia, Cardiologia i Diagnòstic per la Imatge.

Aquest centre mèdic era una petició dels clubs de la zona que fins ara s’havien de desplaçar fins a Mataró. El president de la FCF, Joan Soteras, va participar en l’acte. També hi van ser, a banda del CF Alella, el president de la UE Alella, Jordi Carrique; el Secretari del Joventut Teià CF, Óscar Julio Talavero; el Secretari del CE Vilassar de Dalt, Josep López; el regidor d’Urganisme, Obres i Esport de la localitat, Ricard Plana; així com la cap de la Unitat de Medicina Esportiva, Marian Blàbia; el gerent de Tredic, Òscar Corbella; i un dels socis del centre Alfons Mañanes.