Properament anunciarem la resta dels equips genuine i la totalitat dels equips benjamins

Des del CF Alella, representa un honor presentar-vos un innovador format de torneig formatiu i genuine que organitzarem al poble pròxim 7 de setembre de 2024. 

La vila d’Alella, el CF Alella i diverses marques i empreses col·laboradores estem impulsant una iniciativa esportiva i social anomenada ‘Somia sense límits’, la qual consisteix en organitzar un torneig formatiu anual que unifiqui el futbol base i el futbol genuine. 

A banda del clàssic torneig Benjamí que fem amb clubs d’arreu de Catalunya, Balears i Aragó el 7 de setembre, allò que fa que aquest torneig sigui veritablement especial aquest 2024 és el seu compromís amb la inclusió i la diversitat funcional.

L’esdeveniment oferirà un escenari igualitari i autèntic per a equips amb jugadors i jugadores amb diversitat funcional. Aquest col·lectiu sovint s’enfronta a la marginació i la manca de visibilitat al món de l’esport. Poques vegades tenen l’oportunitat de competir en competicions regulades, i quan ho fan, els partits no coincideixen amb equips formats sense jugadors sense discapacitat.

Al torneig hi haurà més de 30 equips Benjamins en el format habitual i un mínim de 4 equips d’adults genuine

La visió del torneig és simple: igualar la importància de les dues realitats a l’esport. En fer-ho, fomentem un ambient on nens i nenes, juntament amb les seves famílies, es poden unir i recolzar mútuament, sense importar les seves realitats diverses. Al torneig hi haurà més de 30 equips Benjamins en el format habitual i un mínim de 4 equips d’adults genuine que jugaran la seva propia competició. Podem confirmar que el FC Barcelona i el RCD Espanyol son els dos primers equips genuine confirmats per participar en la cita.