L’equip d’Alejandro Almecija supera el CF Poniente, cuer de la categoria, i suma el tercer triomf de la temporada.

Des del passat 24 de gener, el Femení del CF Alella no aconseguia guanyar un partit oficial. Aquesta dinàmica negativa que s’havia allargat durant tres mesos quedaria trencada en l’última jornada de lliga. El conjunt d’Alejandro Almecija, penúltim del grup III de la Segona Divisió catalana, seria capaç de golejar el CF Poniente ‘B’ al Municipal (5-1).

En dues accions quasi consecutives, Georgina Carpi donaria a les negre-i-granes un avantatge de gos gols (10’ i 13’), resultat amb el qual s’arribaria al descans (2-0). Maria Galvan s’encarregaria de fer el 3 a 0 només començar el segon temps (49’), però llavors el Poniente retallaria distàncies (51’). Per sort, els gols de Slvia Vidal (76’) i Cristina Pérez (85’) acabarien d’assegurar la victòria alellenca. El nostre Femení suma ara 9 punts.

Acumulant remuntades en contra (2-1)

Al grup IV de la Tercera Catalana, el nostre Primer Equip no podria puntuar al camp del Cabrils. Per segona jornada consecutiva, la plantilla dirigida per Carlos Garcia veuria com el rival li capgirava un marcador favorable. El CF Alella s’avançaria mitjançant Adri Expósito (9’), però el gol de l’ex de la UE Bufalà no seria suficient per vèncer.

Superada la mitja hora de partit, Aleix Palacios establiria l’empat pel Cabrils (30’), mentre que Nil Massanet seria l’autor del definitiu 2 a 1 (42’). Després d’un primer temps molt igualat i amb alternatives, la segona meitat estaria més dominada pels negre-i-blancs, tot i que el marcador ja no patiria més canvis. L’Alella (13) continua tancant la classificació.

A mig camí (2-4)

En una jornada on l’Infantil va guanyar el seu amistós programat contra el Corbera (9-2), el Cadet no podria evitar encaixar l’onzena derrota de la temporada. El bloc de Bernat Gipert, desè amb 25 punts, neutralitzaria dos situacions d’avantatge del Premià de Dalt (0-1 i 1-2), però acabaria cedint al llarg de l’última mitja hora.

Desconnexió letal (4-6)

Per altra banda, a la Tercera Divisió Aleví (grup 35), els joves jugadors dirigits per Bernat Gispert i Samu Guerrero passarien del cel a l’infern en escassos minuts. El CF Alella cauria davant el Cabrils ‘B’, malgrat dur la iniciativa durant els primers 20 minuts (3-1). Llavors, els visitants reaccionarien marcant cinc gols seguits (3-6) i convertint en inútil el 4 a 6 final d’Óscar Blanch (4-6). Després d’aquesta derrota, la cinquena del curs patida a casa, els negre-i-granes són onzens amb 27 punts.

Fregant el mes perfecte (5-4)

En categoria Benjamí, el gran protagonista del cap de setmana seria el nostre equip ‘C’ (Tercera Divisió / Grup 28). El bloc d’Alejandro Ferrer no coneix la derrota en aquest mes d’abril (tres triomfs i un empat) i contra l’EF Llavaneres ‘C’ podria mantenir la seva gran dinàmica (5-4) per situar-se quart (41).

El Benjamí ‘A’, per la seva part, empataria al camp de l’Olímpic de Malgrat ‘B’ (2-2) i el Benjamí ‘B’ cauria derrotat davant l’Olímpic ‘C’ (5-2). Per últim, el Prebenjamí i el Veterà calcarien resultat, caient respectivament contra el Pla d’en Boet ‘B’ (3-2) i els Amics del Masnou (3-2).