El davanter del CF Alella ha fet un pas endavant en els darrers partits, anotant 9 dianes en les últimes quatre jornades. El gol és el seu millor amic!

A banda de parlar d’equips, al CF Alella també ens agrada destacar les bones actuacions individuals protagonitzades pels nostres jugadors. Una d’elles és l’assolida per Pedro Olba, jugador que en les darreres setmanes ha liderat l’ofensiva del Benjamí ‘A’.

El bloc de Sergi Botías és quart en la classificació, després de vèncer l’AEILL ‘B’ per 3 a 6 a domicili. En les darreres quatre jornades, el Benjamí ‘A’ s’ha mostrat invicte, sumant 10 punts de 12 possibles.

En gran part, aquesta bona línia de resultats s’ha pogut assolir gràcies a l’olfacte golejador d’un Pedro Olba que es reafirma com el pitxitxi de l’equip. El davanter, a banda de ser un dels capitans, està exercint de líder en atac amb 18 dianes.

El bloc de Sergi Botías és quart en la classificació, després de vèncer l’AEILL ‘B’ per 3 a 6 a domicili.

Cal destacar que, contra l’AEILL, dos dels sis gols alellencs van ser d’en Pedro. Però el seu encert no és cosa d’un dia. En els darrers quatre partits, el ‘killer’ del Benjamí ‘A’ ha marcat gols: contra el Vilassar de Dalt ‘D’ (6-6), en el triomf davant la Juventus ‘B’ (3-7) i en la victòria contra l’Argentona (3-2).

Les estadístiques ofensives de Pedro Olba en els últims partits el fan superar la mitjana de 2 gols per matx. En aquestes quatre jornades, l’Alella ha fet 21 gols, i gairebé la meitat han estat obra de Pedro Olba.