Triomf vital de l’Alella per deixar enrere una ratxa de 7 derrotes seguides amb un Bachir brillant: 6 gols

La primera crònica del 2023 està dedicada a l’esperit de superació d’un dels equips del club. Després d’una etapa complicada en el darrer tram del 2022, l’Aleví ‘B’ ha demostrat que comença l’any amb energies renovades.

L’Alella sumava un triomf vital al camp del Santvicentí (1-8), resultat que suposa una injecció d’oxigen i aire fresc per la plantilla. Els nostres venien d’acumular set jornades caient, tot i fer un notable inici de lliga.

De fet, l’Alella va iniciar el curs caient per un gol a casa contra el Tiana (1-2), per després guanyar el Premià de Dalt (1-11) i el Vilassar de Mar (3-1) amb gran solvència.

A partir d’aleshores, els verds van entrar en una dinàmica complicada, acumulant dos mesos i mig perdent cada cap de setmana. El triomf contra el Santvicentí talla una ratxa que s’havia iniciat el passat 22 d’octubre.

El matx es va posar de cara de seguida, ja que al minut 1 Raya ja havia obert la llauna per l’Alella (0-1). Tot seguit, Bachir encarrilava el matx amb el 0 a 2 i el 0 a 3 (17’ i 26’).

Aquest resultat deixa l’Aleví ‘B’ en dotzena plaça i 9 punts, i amb un balanç de 3 triomfs, 8 derrotes, 37 gols a favor i 39 en contra.

De res va servir l’1 a 3 dels locals, marcat superada la mitja hora de partit (1-3). Bachir estava massa inspirat en atac i no va donar opció al rival. La seva màgia ofensiva es va trasladar sobre el terreny de joc amb 4 dianes més, mentre que Raya va fer la restant per dibuixar l’1 a 8 definitiu. Bachir va acabar el matx amb 6 dianes, una estadística impressionant.

Aquest resultat deixa l’Aleví ‘B’ en dotzena plaça i 9 punts, i amb un balanç de 3 triomfs, 8 derrotes, 37 gols a favor i 39 en contra. El darrer matx ha estat el segon partit amb més gols marcats del curs després de l’1-11 a Premià en la jornada 2

Veterans 2-3 Llefià

Salesians 1-4 Prebenjamí ‘A’

Montgat 4-1 Benjamí ‘B’

Prebenjamí ‘B’ 4-2 Salesians Mataró

Benjamí ‘C’ 3-4 Argentona

Aleví ‘C’ 4-3 Rocafonda

Aleví ‘A’ 2-11 Llefià

Montgat 2-3 Benjamí ‘A’