En Toni, tècnic del planter del club, ens diu adéu després de més de tres anys amb nosaltres. Un crack en tots els sentits que inicia una nova etapa al grup II de Segona ‘B’

Ser futbolista professional, en una categoria com la Segona ‘B’, té aquestes coses. Any rere any, la normalitat és canviar d’equip. Això és el que ha decidit Toni Larrosa, entrenador que ha estat amb nosaltres durant tres anys i mig i que ha tingut un comportament i uns resultats esportius exemplars.

Mai un no per resposta. Sempre disposat a ajudar. Des de la junta i l’estructura esportiva, el missatge cap a Toni Larrosa és clar: “Et trobarem molt a faltar crack!”.

Et trobarem molt a faltar crack!”

Després d’assolir la permanència a Segona ‘B’ amb el Prat aquesta temporada, l’extrem ha acceptat una oferta de l’Izarra navarrès, equip que també ha salvat la categoria i que el curs vinent competirà al grup II de Segona ‘B’.

Sant Andreu, Unificació Bellvitge, Prat i ara Izarra. Un grup nou, estadis de Primera Divisió com el del Logroñés, la Cultural, el Barakaldo, el Burgos, el Salamanca o el Real Unión… En definitiva, una aventura apassionant! Et seguirem Toni! Molta sort!