L’arribada de Carlos i Antonio Garcia a la banqueta del Club de Futbol Alella suposa la incorporació de diversos reforços.

El duet tècnic prové del CF Barceloneta i ha arrossegat cap al club diferents jugadors procedents d’altres formacions. David Sánchez (Granollers), Álex Cano (Bufalà), Álex Martínez (CE Cabrils) i Adri Expósito (CF Lloreda) treballen ja dins de la disciplina del CF Alella per sumar esforços i pugnar per la permanència al grup IV de la Tercera Catalana.

Cal destacar que els nous inquilins de la banqueta alellenca van debutar fa dues jornades, empatant a casa contra el CE Districte (3-3), en un partit pendent de finalització, i caient una setmana després al camp de la UE Cabrera (5-0).

Per últim, anunciar que la continuació del partit entre el nostre primer equip masculí i el CE Districte (suspès al minut 68 amb el resultat d’empat a tres) s’efectuarà el pròxim dimarts 1 de març al Municipal d’Alella a partir de les 21:30h i a porta oberta. L’encontre correspon a la 20a jornada de lliga del grup IV de la Tercera Catalana.