En el darrer mes i mig de competició, el Prebenjamí ha consolidat el seu pas endavant, guanyant quatre dels últims sis partits

Tota la feina realitzada al llarg d’una temporada ha de tenir conseqüències positives un cop acabat l’any. Això és precisament el que li està passant al Prebenjamí, equip que en les darreres setmanes ha anat clarament a més en relació al joc i als resultats.

El CF Alella s’imposava en l’última jornada al camp del Canet (3-5), ara sisè classificat, remuntant un gol inicial dels locals. Héctor López(2), Miguel Martínez, Ignasi Angerri i Joan Cabero van signar el triomf roig-i-negre, confirmant una notícia encara millor: per segon cop en aquesta lliga, el Prebenjamí guanyava dos partits seguits.

Aquesta dada no va ser l’única a destacar. La victòria, a més, també suposava la primera ocasió que els nostres jugadors es mostraven capaços d’encadenar victòries fora de casa.

Només cal fer un cop d’ull a la dinàmica de la plantilla per veure com la paraula ‘regularitat’comença a formar part del diccionari de l’Alella

Vuitèi amb 34 punts, el Prebenjamí està anant a més. Només cal fer un cop d’ull a la dinàmica de la plantilla per veure com la paraula ‘regularitat’ comença a formar part del diccionari de l’Alella. En les últimes sis jornades, els nostres jugadors han sumat quatre triomfs, sent capaços de marcar 18 dianes (entre 4 i 5 gols per cap de setmana).

Fins al final de la lliga, l’Alella lluitarà per assolir diversos objectius. El primer és acabar amb un balanç positiu de triomfs/derrotes en la segona volta. Ara l’equip suma sis triomfs i cinc derrotes i té dues oportunitats més per seguir acumulant bons resultats.

El Molinos i el Vilassar de Dalt són els dos darrers rivals alellencs. En cas de derrotar-los, el Prebenjamí tancaria la segona volta del campionat amb un increment del 33% dels punts sumats fins a l’equador de la lliga.