Els últims tres triomfs consecutius han arribat amb remuntades, i han situat l’equip en un estat de gràcia que ens permet somiar

L’objectiu principal del club en la categoria Prebenjamí s’està complint. Els jugadors evolucionen; progressen en tècnica, tàctica i competitivitat, ja que el joc i els resultats obtinguts en les últimes setmanes no enganyen ningú.

L’Alella ha puntuat en 8 dels darrers 9 partits de lliga jugats, sumant 20 punts de 27 possibles amb un balanç de 6 victòries, 2 empats i 1 sola derrota. Els menuts guerrers d’Antonio Sorbas ho estan fent realment bé, i ens fan sentir orgullosos.

El 2019 es va tancar amb triomf al camp del Vilassar de Mar ‘B’, i el 2020 ha començat de la millor manera: amb dos triomfs més contra Sant Pol (5-3) i Canet (1-4).

És curiós i molt positiu veure com en aquests tres partits, el Prebenjamí ha sabut refer-se de situacions adverses, ja que en tots ells ha hagut de remuntar

És curiós i molt positiu veure com en aquests tres partits, el Prebenjamí ha sabut refer-se de situacions adverses, ja que en tots ells ha hagut de remuntar. Contra el Canet, l’Alella va aixecar un 1 a 0 en contra, igual que contra el Vilassar, mentre que davant el Sant Pol es van solucionar dues situacions complicades (2 a 3 i 1 a 2 en contra).

Aquesta gran ratxa de resultats ha permès l’equip ascendir fins a la sisena plaça de la taula (23 punts), i posar-se a tocar del quart, els Salesians de Mataró (25). Aquest és precisament el pròxim rival del Prebenjamí, fet que encara ens encoratja més per continuar guanyant llocs. Durant gairebé tot el curs, Bruno Fonollosa ha liderat l’ofensiva alellenca, marcant ja 19 gols dels 43 totals de l’equip. A seguir així cracks!