El Prebenjamí s’erigeix en la referència del club en una jornada on els resultats no han acompanyat

En una jornada complicada a nivell esportiu, el Prebenjamí ens ha continuat donant alegries. Els més petits del club en competició oficial s’han posat líders de la seva lliga, després de derrotar el Llavaneres. L’Alella, invicte en aquest inici de temporada amb un 6 de 6, es va desfer d’un rival complicat fent un quart inicial de 10.

Aniol Jiménez (2) i Max Mas (2) es van posar l’equip a l’esquena en atac per situar un 4 a 0 favorable en menys de 13 minuts de partit. Malgrat algunes errades de posicionament i concentració, el Prebenjamí va brillar en matèria de joc d’equip. Aquest bloc és novell, però sap competir.

El 5 a 0 va arribar en pròpia porteria i, finalment, el Llavaneres va marcar el definitiu 5 a 1 ja en l’últim tram del duel. Volem felicitar especialment en Max, que va jugar quasi tot el matx després de passar una molt mala nit; i va ser capaç de fer dos gols! Ian també es mostra cada vegada més segur sota els pals i va fer bones intervencions. Aquesta és la línia. A seguir així!

L’Alella, invicte en aquest inici de temporada amb un 6 de 6, es va desfer d’un rival complicat fent un quart inicial de 10.

Dosa 4-3 Veterans I Els Veterans són 9ens amb 3p I

Cadet ‘A’ 0-4 Vilassar de Mar I El Cadet ‘A’ és 9è amb 4p I

Pla d’en Boet 7-1 Cadet ‘B’ I El Cadet ‘B’ és 16è amb 0p I

Aqua Hotel 4-2 Infantil ‘A’ I L’Infantil ‘A’ és 10è amb 3p I

Infantil ‘B’ 0-6 Pla d’en Boet I L’Infantil ‘B’ és 7è amb 3p I

Aleví ‘A’ 1-10 Aqua Hotel I L’Aleví ‘A’ és 10è amb 3p I

Premià 9-0 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és 11è amb 3p I

Juventus 11-0 Aleví ‘C’ I L’Aleví ‘C’ és 13è amb 0p I