En un cap de setmana de ‘tempesta’ esportiva, el Benjamí ‘B’ demostra que és l’equip del club més en forma de tots

El darrer cap de setmana no ha estat fàcil. Partits suspesos, mal temps i resultats complicats. Menys l’empat de l’Infantil ‘B’ a Argentona i el triomf del Benjamí ‘B’, la resta de compromisos s’han comptat per derrotes. Tocarà remar amb més força durant les pròximes cites del calendari.

De moment, però, hem de celebrar la bona dinàmica del Benjamí ‘B’, quart classificat amb 39 punts després d’encadenar 7 triomfs seguits. L’Alella fa dos mesos que guanya tots els seus partits i no perd des del passat 15 de gener. La tercera plaça és a 3 punts de distància i la segona, a quatre.

La setena seguida pel Benjamí ‘B’ va arribar a casa contra el Rocafonda (6-3), en un partit amb alternatives i emoció. Els visitants es van avançar només començar (2′) i als nostres els va costar una mica refer-se. L’empat va arribar de la mà de Bruno Coy (10′), mentre que Ignasi Rifa seria l’encarregat de capgirar el marcador (2-1) al 16′.

A continuació vindria un nou empat: el 2 a 2 del Rocafonda. Els nostres, però, demostraven el seu caràcter competitiu i el perquè de la gran ratxa de resultats que estan protagonitzant. Al 26′, Jan Gil marcava el 3 a 2 per un Alella que seria un cicló ofensiu fins al final, amb Bruno (32′, 40′) i Jan (43′) fent les dianes definitives per sentenciar.

Menys l’empat de l’Infantil ‘B’ a Argentona i el triomf del Benjamí ‘B’, la resta de compromisos s’han comptat per derrotes.

La resta de la jornada

Veterans (descansa) I Els Veterans són 9è amb 24p I

Argentona 2-0 Cadet ‘A’ I El Cadet ‘A’ és 14è amb 18p I

Cadet ‘B’ 0-6 Vilassar de Mar I El Cadet ‘B’ és 14è amb 9p I

Infantil ‘A’ (descansa) I L’Infantil ‘A’ és 7è amb 33p I

Argentona 2-2 Infantil ‘B’ I L’Infantil ‘B’ és 10è amb 24p I

Sinera 9-2 Aleví ‘A’ I L’Aleví ‘A’ és 11è amb 14p I

Aleví ‘B’ 0-3 Atlètic Masnou I L’Aleví ‘B’ és 16è amb 3p I

Aleví ‘C’ 1-5 Sant Pol I L’Aleví ‘C’ és 9è amb 23p I

Tiana 6-0 Aleví ‘D’ I L’Aleví ‘D’ és 13è amb 15p I

Aleví ‘E’ (descansa) I L’Aleví ‘E’ és 14è amb 9p I

Benjamí ‘A’ 0-2 Mataró I El Benjamí ‘A’ és 10è amb 18p I

Premià de Dalt 6-5 Prebenjamí I El Prebenjamí és 5è amb 37p I