En la prèvia del cap de setmana destaquem els compromisos de l’Aleví ‘C’ i el Benjamí ‘A’, els quals estan lluitant per assolir el tercer i el quart lloc

En un cap de setmana de descans per l’Infantil ‘B’i el Prebenjamí, i després que el Primer Equip tanqués la lliga la passada jornada, la prèvia queda focalitzada en dos equips: l’Aleví ‘C’ i el Benjamí ‘A’.

Tots dos conjunts afronten les últimes jornades del campionat amb la missió de conservar o fins i tot millorar la seva quarta posició actual. L’Aleví ‘C’ rep dissabte (9h) el Sinera United ‘B’, desè classificat i bloc que ja ha perdut 7 partits en aquesta segona volta.

En la primera part del campionat, l’Alella va vèncer el Sinera per 0 a 11, i ara mateix la plantilla passa per un gran moment de forma: 11 jornades sense perdre amb triomfs i empats (la segona millor ratxa de tots els equips del campionat).

El partit ha de servir per intentar aprofitar les últimes opcions d’atrapar el tercer. L’Aleví ‘C’ és quart amb 62 punts, a tres d’un Vilassar de Mar ‘G’ que té l’average guanyat. Resten 9 punts en joc i no podem oblidar que l’Aqua Hotel ‘F’ (60) ens pressiona des del cinquè lloc.

No perdre posicions

El Benjamí ‘A’, per la seva part, busca tancar el curs mantenint la seva quarta plaça actual. Dissabte (10:30h) toca visitar el complicat camp del Mataró ‘C’, bloc empatat amb el Rocafonda en la seva lluita pel subcampionat. Resten dos partits per acabar la lliga, duels en els quals l’Alella haurà de jugar contra els dos primers: Mataró ‘C’ i Atlètic Masnou ‘B’.

En la primera part del campionat, l’Alella va vèncer el Sinera per 0 a 11

Actualment, la plantilla de Sergi Botías disposa de 50 punts, tres més que el Vilassar de Mar ‘C’ (47) i dos més que l’Argentona (48). Aquests dos equips s’enfronten entre ells aquest cap de setmana.

En cas d’empat i de triomf alellenc a Mataró, matemàticament la quarta plaça seria nostra. Imposar-se a Mataró no serà gens fàcil: a casa els groc-i-negres han sumat quasi el 77% dels punts en joc i en la primera volta ens van golejar pr 2 a 6.