Set dels nou equips del CF Alella que van disputar compromisos oficials van aconseguir guanyar.

Exceptuant el Benjamí ‘B’ (descans), el Prebenjamí i el Femení, la darrera jornada de lliga es completaria amb un ple absolut de victòries de tots els equips del club. Sens dubte, la més esperada seria l’aconseguida per la primera plantilla al camp del Premià de Dalt.

Feia més de cinc mesos que el CF Alella no guanyava un partit al grup IV de la Tercera Catalana, ratxa que quedaria trencada el passat cap de setmana. El CD Premià de Dalt es veuria sorprès pel conjunt de Carlos Garcia, el qual demostraria poder competir perfectament contra l’actual onzè classificat de la categoria.

Quasi al límit del descans, un gol de Bernat Gispert (40’) posaria per davant l’Alella i fins al final del temps reglamentari els negre-i-granes sabrien mantenir el seu petit avantatge. Per primer cop en tota la temporada, l’equip de Carlos Garcia tancaria 90 minuts sense encaixar, sumant un triomf que el deixa a 14 punts de la salvació mancant set jornades.

Recuperant moral (4-1)

Després de dues derrotes seguides, el Cadet del club tornaria a somriure al grup 28 de la Segona Divisió. L’Alella (25) recuperaria la novena plaça de la classificació imposant-se al cuer, el Santvicentí ‘B’, gràcies als gols d’Esteve Roura (20’), Ferran Alcaide (59’ i 68’) i Adrià Blasco (76’).

Sisena seguida (0-3)

A la Segona Divisió Infantil (grup 40), el CF Alella (49) i la UD Molinos (50) continuen mantenint un espectacular frec a frec pel títol de lliga. En l’última jornada, la plantilla dirigida per Nacho López tornaria a fer els deures, solucionant la seva visita al camp de l’Atlètic de Masnou ‘B’ en només deu minuts. Álex Suñer (3’), Arnau Arenas (6’) i Pol Gómez (10’) signarien les dianes alellenques al Municipal d’Ocata.

Torna la millor cara (4-2)

Des de la segona i la tercera jornada de lliga, l’Aleví del CF Alella no aconseguia encadenar dos partits seguits guanyant. El passat cap de setmana, els negre-i-granes ho tornarien a repetir, sumant la segona victòria consecutiva contra el Rocafonda (4-2). L’equip dirigit per Bernat Gispert remuntaria el gol inicial dels visitants (4’) gràcies a Manel Suero (14’) i Óscar Blanch (40’) i es beneficiaria del 3 a 1 marcat en pròpia porteria pels mataronins (42’). A poc per la conclusió, Blanch (51’) acabaria d’ajusticiar el rival amb el 4 a 1. Aquest resultat situa l’Alella (27) en la desena posició del grup 35 de Tercera.

Impecables

En categoria Benjamí i Prebenjamí, les millors notícies pel CF Alella les protagonitzarien el Benjamí ‘A’ i el ‘C’. Els primers sumarien la dissetena victòria en 19 partits al camp dels Salesians de Mataró (3-5) per continuar segons (52) i a només sis punts del líder. Els segons completarien un dels seus encontres més positius de la temporada, marcant 12 gols contra el Premià de Dalt ‘D’ (segon registre més alt del curs). El Prebenjamí, per la seva part, cauria a casa davant la UD Cirera ‘B’ (0-3).

S’agafen a l’ascens (6-2)

Per acabar, l’equip de Veterans compensaria el dolorós 0 a 12 encaixat pel Femení contra l’Hospitalet derrotant a casa el Juven Freta (6-2). Per tercer cap de setmana seguit, el CF Alella (48) tancaria el cap de setmana guanyant, ratxa que ha deixat la plantilla del club a només quatre punts de les posicions d’ascens. Els Veterans són cinquens a la Segona Divisió del Vallès-Maresme i encara tenen set jornades per mirar de pujar a la màxima categoria.