El CF Alella de Miguel Pirt s’imposa a la Unió en un partit amb tots els ingredients: gols èpics, l’aturada d’un penal i expulsions

El moment de més felicitat d’aquesta temporada es va viure ahir en el derbi local entre el CF Alella i la Unió. Els nostres actuaven com a visitants en un partit on ens tocava enfrontar el segon classificat de la lliga. Fins ara, la Unió, clar candidat a l’ascens, només havia perdut en una ocasió. Va ser contra el líder, el Bufalà (5-3), el passat 14 de desembre.

A casa, els groc-i-negres mantenien una trajectòria quasi impecable de 6 triomfs i 2 empats en 8 jornades. Contra l’Alella, però, va arribar la primera derrota del curs com a locals.

Carles Gil va obrir la llauna pels verds només començar (6’) i, superada la mitja hora, una obra d’art marca de la casa de Cumi situava el 0 a 2. Cumi viu una ratxa espectacular en les faltes directes i va tornar a clavar-ne una a l’escaire.

A la segona part va arribar un altre dels moments decisius del partit, quan Ivi va aturar un penal que hauria suposat l’1 a 2 de la Unió. Dues expulsions, una per a cada equip, i un exèrcit de tarjetes grogues (12 a la segona part) van acabar per tancar un derbi de màxima emoció i tensió.

Aquest resultat ens deixa desens amb 17 punts, empatats amb el novè classificat, l’AD La Llàntia. Ja fa quatre jornades seguides que l’equip puntua i competeix contra rivals de la zona alta de la taula. Estem en el bon camí.

Aquest resultat ens deixa desens amb 17 punts, empatats amb el novè classificat, l’AD La Llàntia.

Ratxa veterana

Qui també passa per un bon moment són els Veterans. L’Alella viu la millor ratxa de resultats de la temporada amb quatre triomfs seguits. L’últim va arribar aquest cap de setmana, amb victòria per la mínima al camp del Dosa (0-1). Un gol de Jordi Sultan permet que l’Alella agafi la setena plaça de la Divisió d’Honor amb 32 punts. El quart lloc és només a 2 punts de marge.