L’Aleví ‘B’ és el primer equip del club que supera la barrera dels 100 gols marcats, mentre que l’Infantil ‘A’ destaca com la millor defensa de l’entitat

En una setmana on la competició va quedar aturada, a excepció de la lliga de Veterans, hem tingut temps per a repassar la trajectòria efectuada fins ara per tots els nostres equips. Un cop fet això, hi ha dues dades que ens han cridat especialment l’atenció.

En primer lloc, volem felicitar l’Aleví ‘B’ per ser el primer conjunt del CF Alella que ha superat la barrera dels 100 gols a la lliga. L’equip de Toni Larrosa n’ha marcat ja 101, i en tan sols 16 partits. La seva mitjana anotadora, doncs, és sensacional: 6.3 gols per duel.

Aquests registres han facilitat que l’Alella es mantingui dins del TOP3 de la competició, gràcies a haver guanyat 13 dels 16 encontres disputats fins ara. Cal dir, que l’Alella ha estat capaç de marcar 17 gols i 10 dianes en un sol matx, xifres que s’erigeixen en els seus rècords de la temporada. Dos jugadors, però, s’emporten la majoria de protagonisme en atac: els pitxitxis Antonino López (28) i Mauro Debeaupte (25).

Aquests registres han facilitat que l’Alella es mantingui dins del TOP3 de la competició, gràcies a haver guanyat 13 dels 16 encontres disputats fins ara

També tenim la gran muralla

En la majoria d’ocasions, els titulars sempre se centren en la gent d’atac, però també volem fer un reconeixement al gran equilibri que està mostrant l’Infantil ‘A’, líder a la lliga amb 39 punts de 45 possibles.

La plantilla alellenca només ha perdut 2 partits de 15, i a més, tan sols ha rebut 16 dianes en tota la temporada. Això converteix l’Infantil ‘A’ en l’equip amb millor percentatge de gols rebuts de tot el club: 1.06 per duel.

La gran muralla alellenca ha acabat un 33.3% dels partits de lliga amb la porteria a zero i només en 3 jornades ha encaixat més d’un gol. Si es manté això, la lliga serà nostra! Som-hi!