Partits molt seriosos de l’Alella contra l’Arenys (10-1) i el Premià de Dalt (0-4) per situar-se en sisè i cinquena posició

Gran inici de temporada per les plantilles del Prebenjamí ‘A’ S8 i el Prebenjamí ‘A’ S7. Els verds han iniciat la temporada assolint una notable regularitat en els resultats i en el joc. La base més menuda de l’entitat, puja forta i això ens fa estar contents i confiats: el futur relleu està garantit.

El Prebenjamí ‘A’ S8 va derrotar l’Arenys de Mar amb una autoritat meridiana (10-1), recuperant-se de la derrota patida al camp del segon, el Sinera (9-0), tot just fa uns dies.

L’Alella va establir el rècord de gols de la temporada i 5 jugadors del 10 de plantilla van poder marcar, fet que encara aporta més component coral al triomf.

En només 3 minuts, els nostres ja guanyaven per 3 a 0, aprofitant també un gol en pròpia de l’Arenys. En el primer quart, el triomf alellenc ja era per 7 a 0, resultat irremuntable. Jesús Vega, amb un hat-trick, Julen Vidal (2), Dylan Gámez (2), Eric Navarrete i Nico Sanz van marcar les dianes verdes.

Prebenjamí ‘A’ S8 s’agafa a la zona alta de la classificació, amb 3 victòries en 5 partits. Els nostres són sisens amb 9 punts, empatats amb el quart i el cinquè, i a 3 punts del tercer classificat.

Sòlids fora de casa

D’altra banda, el Prebenjamí ‘A’ S7 va derrotar a domicili el Premià de Dalt ‘B’ (0-4). Aquest resultat deixa l’equip en cinquena plaça amb 9 punts, després de guanyar 3 dels 4 partits jugats fins ara. L’Alella és a 3 punts del líder després de tombar el seu darrer rival amb dianes de Joan Garcia (3) i Álex Martín.