Els Veterans dominen el Poniente, rival que només havia perdut dos partits en tota la temporada 

Si alguna cosa han demostrat els Veterans és que poden causar-li un bon ensurt a qualsevol rival. Jugar contra l’Alella mai és còmode per ningú, ja que en els últims anys sempre hem estat un dels equips més regulars de la Divisió d’Honor. Tot i que aquesta temporada hem estat més lluny de les primeres posicions, sempre competim.  

La prova d’això la vam viure en la darrera jornada, quan l’Alella va provocar la tercera derrota de la temporada del líder, el Poniente. En la primera volta, els verds ja van posar en dificultats el primer classificat (2-1) i en aquesta ocasió van poder derrotar-lo (2-0).

Partit dominat en tot moment per un Alella que va disposar d’ocasions clares per imposar-se de forma més àmplia. Kike Aldana i Pachi anotaven els gols locals. Sens dubte un triomf important pels nostres interessos. Guanyem una plaça, escalant fins al novè lloc (21 punts), i quedem 7 punts per sobre de la plaça de promoció de descens. La sisena plaça és a 2 punts dels Veterans. Els anys passen, però la màgia no es perd.

El Cadet ‘A’ no encadenava dos triomfs seguits des del passat novembre, quan en va sumar tres

Aquest és el camí (2-4)

Des del club també volem felicitar el Cadet ‘A’, guanyador del seu partit al camp del Montgat (2-4). L’Alella no encadenava dos triomfs seguits des del passat novembre, quan en va sumar tres. Novens amb 21 punts, els verds es posen a tocar de la vuitena plaça.

Espectacular recital de Biruk per part de l’Alella, anotant tres dianes. Els nostres van començar dominant amb un gol matiner d’Aithan (2’) i al 46’ van fer el segon, mitjançant Biruk (0-2). Llavors va arribar la reacció local, arribant fins i tot a empatar de penal (2-2). Però segons després del 2 a 2, Biruk marcava el 2 a 3 (70’). Al 77, el ’17’ de l’Alella sentenciava amb el definitiu 2 a 4.

La resta de la jornada 

Montgat 2-4 Cadet ‘A’

Montgat 6-0 Infantil ‘B’

Prebenjamí ‘A’ S8 1-1 Masnou

Santvicentí 3-5 Benjamí ‘A’ S9

Cabrils 1-4 Prebenjamí ‘A’ S7

Benjamí ‘A’ S10 3-5 Pla d’en Boet

Aleví ‘B’ S12 4-2 Cirera

Badalona 1-11 Aleví ‘A’ S12

Femení 1-2 Women’s Soccer School

Juvenil ‘A’ 0-5 Sinera

Infantil ‘A’ 5-0 Calella