Els resultats de l’última jornada, on l’Alella va descansar a la lliga, han deixat els Veterans sense ascens a la Divisió d’Honor

Mentre disputaven un torneig de primer nivell a Granada, en el qual hi havia convidats més de 2.500 jugadors d’arreu d’Espanya, els Veterans tenien un ull posat a la lliga. El passat cap de setmana es disputava l’última jornada del campionat, moment en el qual s’havia de decidir l’ascens a la Divisió d’Honor.

L’Alella inaugurava la jornada com a segon classificat, però els resultats que s’han donat han deixat els nostres sense bitllet d’ascens. L’enorme igualtat que ha marcat la lliga ha provocat que entre els cinc primers classificats finals només hi hagi dos punts de marge.

Els Veterans tanquen la competició cinquens i amb 72 punts, els mateixos que el quart, el Lares Legends (74), i a un de la Mataronesa (73). Els dos conjunts que assoleixen l’ascens són els Amics del Masnou (74) i els Veterans Sant Fost (74), segon i campió, respectivament.

Els Amics del Masnou van derrotar per 3 a 1 a la Llàntia, mentre que el Sant Fost es va imposar per 3 a 0 a l’Atlètic Masnou. El Lares es va quedar sense premi després d’empatar a Premià (3-3), mentre que la Mataronesa va assolir el tercer lloc després de superar el Viejas Glorias (3-0).

S’han guanyat 21 dels 34 partits de lliga, amb 9 empats i només 4 derrotes.

Els números de l’Alella

Malgrat que l’ascens no s’ha pogut aconseguir després de l’últim empat sumat contra la Mataronesa, l’Alella ha fet una temporada molt bona. S’han guanyat 21 dels 34 partits de lliga, amb empats i només derrotes.

Empatats amb el Sant Fost, l’Alella ha estat el bloc que menys ha perdut de tot el campionat. A més, els Veterans han tingut la millor defensa de la competició (46 gols rebuts) i el segon millor atac: 122 gols.