Després d’un any sense competir, gran estrena dels Veterans a la Divisió d’Honor amb victòria al camp de l’AE Dosa.

Un any després de jugar el seu darrer partit oficial, els Veterans s’han retrobat amb la competició. El passat cap de setmana debutaven a la Divisió d’Honor, màxima categoria de Catalunya, demostrant l’enorme qualitat que té aquest equip. Passen els anys i, com el bon vi, aquests jugadors es fan millors!

El debut contra l’AE Dosa va començar a remolc. Un possible penal no xiulat favorable a l’Alella va culminar amb una acció a camp contrari finalitzada amb l’1 a 0. El Dosa va inclús ampliar diferències amb el 2 a 0, però per sort, l’Alella va ser capaç de reaccionar abans del descans amb un gran cop de cap de Roger Mas (2-1).

El triomf deixa els Veterans líders després de la primera jornada. Felicitats cracks!

Ja al segon temps, un penal aquest cop xiulat va permetre l’empat d’Enric Fogo (2-2). Psicològicament, el Dosa es va enfonsar, mentre que els nostres van anar clarament a més. Oscar Bell completava la remuntada poc després amb una gran vaselina (2-3).

La sentència definitiva va arribar en un altre penal, quan després que Kike errés la pena màxima, Erik Aymamí aprofitava el rebot per situar el 2 a 4. El 2 a 5 va ser obra de Kike Aldana i, quan faltaven 10 minuts, va arribar el 3 a 5 definitiu del Dosa. El triomf deixa els Veterans líders després de la primera jornada. Felicitats cracks!