Estem d’enhorabona. Avui us podem anunciar que l’equip de Veterans del CF Alella participarà en un torneig internacional a Bèlgica. Som-hi! Cap al World Tour!

La localitat belga de Millen, situada dins de la província flamenca de Limburg i situada molt a prop de Maastricht (Països Baixos), serà l’escenari on el pròxim mes de maig els Veterans s’estrenaran en el seu primer torneig internacional. El conjunt roig-i-negre complirà d’aquesta manera el desig que va néixer la temporada passada, quan van rebre una invitació de l’organització.

L’International Voetball Happening 2018, nom de l’esdeveniment, aplegarà a més de 60 equips de veterans d’arreu del continent europeu. El curs passat, l’Alella ja va rebre una invitació via Facebook, però per un problema de dates no s’hi va poder presentar. Aquest curs, però, les coses han canviat i podrem ser a Bèlgica.

Més de 60 equips participaran en el torneig. Els Veterans hi anion amb 16 jugadors.

L’expedició del club es desplaçarà a territori belga el 10 de maig i no tornarà fins al diumenge dia 13. “Jugarem quatre partits, debutant el mateix dijous a la tarda. Ja tenim els vols agafats i els cotxes llogats. Només ens falta l’allotjament. Estem contents perquè hi anem 16 jugadors”, ens trasllada en Dani Gil, capità dels Veterans.

Per la plantilla, disputar aquesta competició suposa un gran al·licient; una “traca final” que arribarà després d’una llarga temporada de partits de lliga. “Segurament és la il·lusió de l’any, sobretot per marxar a fer unes mini-vacances i per debutar en un torneig fora de casa”, admet Gil.

Els Veterans havien jugat amistosos, però aquesta serà la primera ocasió que participin en un gran esdeveniment amb tants conjunts implicats. Mentre el bloc espera “anar recuperant lesionats” per tornar-se a situar en la zona alta de la taula, els jugadors ja viuen il·lusionats el World Tour que s’acosta. Ara només necessiten uns teloners… Algú s’hi anima?