Després d’encadenar dues derrotes seguides, els Veterans han acumulat tres partits seguits puntuant per tornar a la zona tranquil·la

La Divisió d’Honor de Veterans és una lliga d’igualtat màxima. Tot resultat és possible, sigui quin sigui el camp o el rival contra qui es juga. Tothom et pot guanyar i causar dificultats. Els Veterans ho han experimentat, aixecant-se després d’una petita ratxa irregular de resultats.

Després d’encadenar derrotes contra la Verdiblanca Mataró (4-0) i el Llefià (1-3), l’Alella necessitava oferir un punt més; i vaja si ho ha fet. En els últims tres partits, els nostres han sumat 7 punts de 9 possibles, i han estat a punt de certificar el ple de victòries.

La remuntada va començar contra el United, amb un triomf convincent per 2 a 5 (2-5). Dues dianes de Martí, una de Jordi Mas, un penal surrealista d’Albert Oliva i un gol en pròpia ens van donar la victòria davant dels Red Devils.

Tot seguit va arribar el triomf contra el quart, un Tiana que està sent un dels equips més regulars de la lliga. Els Veterans van remuntar el 0 a 1 visitant en una segona part clarament alellenca. Edgar Bascón, Francesc Collado i Jordi Mas van certificar la remuntada.

L’Alella és seté amb 14 punts i ha sumat els mateixos punts en les últimes 3 jornades que en les 8 prèvies.

En el darrer cap de setmana abans de festes, l’Alella va deixar escapar la tercera seguida, empatant contra el CF Catalunya. Amb el 2 a 1 en el marcador, els Veterans van poder sentenciar en nombroses ocasions, però la pilota no va voler entrar. Sergi Jo i Edgar Bascón van marcar per un Alella que és seté amb 14 punts i que ha sumat els mateixos punts en les últimes 3 jornades que en les 8 prèvies. A seguir així!