Ens visita el millor. L’Aleví ‘A’ es conjura per intentar guanyar el gran favorit al títol: l’Aqua Hotel.

La prèvia del pròxim cap de setmana està marcada per un partit de màxima dificultat. El nostre Aleví ‘A’, tercer classificat del grup 37 de la Tercera Divisió, rep el millor conjunt de la categoria. L’Aqua Hotel ‘C’ visita dissabte (11h) el Municipal amb la missió de mantenir la fantàstica dinàmica de resultats que ha traçat fins ara.

El líder del campionat ha guanyat els 15 partits que ha disputat, aconseguint anotar 201 gols (només set dianes rebudes). La mitjana anotadora del pròxim rival de l’Alella és temible – 14 gols per matx – i el nostre equip és un dels cinc de la lliga que li ha pogut marcar. En deu jornades, l’Aqua Hotel ha tancat el matx amb la seva porteria a zero i està sent capaç d’anotar cada 4 minuts.

En aquests moments, el nostre Aleví ‘A’ (36) es troba tercer i a nou punts del seu pròxim rival. Guanyar-lo a casa suposaria una gran injecció de moral per l’equip de Nil Oleaga, ja que en la primera volta el líder ens va derrotar per un marcador contundent (11-1).

Premià de Dalt ‘B’-Primer Equip (dissabte a les 16h)

Calella ‘B’-Juvenil (dissabte a les 20h)