El Juvenil ‘B’, co-líder, s’enfronta a un Premià de Dalt que també ho ha guanyat tot. L’Infantil i el Benjamí ‘B’ esperen aixecar el vol

En un cap de setmana de descans pel Primer Equip i l’Aleví ‘C’ a la lliga, la prèvia de la jornada se centra en tres equips: el Juvenil ‘B’, l’Infantil ‘B’ i el Benjamí ‘B’.

La plantilla dirigida per Ángel Bonilla pot escurçar la llista de clubs que empaten amb 6 punts al capdavant de la taula. L’Alella és un d’ells, i està acompanyat pel Molinos, el Premià de Dalt ‘B’ i el CF Les Franqueses ‘C’. Els quatre es mantenen invictes i amb ple de victòries.

Dissabte, a partir de les 14h, el Premià de Dalt ‘B’ ens visita, partit d’allò més apassionant. Mentre el Juvenil ‘B’ ofereix un bagatge de 15 gols marcats i 5 rebuts, els grocs n’han anotat 6 i encaixat 3, després de vèncer de forma ajustada el Vallès Atlètic ‘B’ (1-2) i el Masnou ‘C’ (4-2). Com a dada a tenir en compte, cal destacar que el Premià ha marcat quasi el 70% dels seus gols en les primeres parts dels partits.

Buscant el salt de qualitat

Per altra banda, destaquem els partits de l’Infantil ‘B’ i el Benjamí ‘B’ perquè tots dos afronten una bona oportunitat de fer un pas endavant. Els primers reben dissabte (9h) el Cabrera ‘B’, després d’obrir la lliga amb una derrota i un triomf.

Després de dues jornades, el CF Alella suma 3 punts i afronta la pròxima jornada de descans amb els deures fets.

L’Infantil ‘B’ ha de millorar la imatge mostrada en el debut a casa contra el Teià (1-9), reacció que ja es va veure el passat cap de setmana guanyant el derbi davant el Masnou ‘C’ (1-4) amb dianes de Fedor i Eric Bustamante (3).

El Cabrera, per la seva part, és el cuer i encara no ha puntuat. En el seu únic partit han cedit contra l’Espanyol ‘C’ per 0 a 8. Si l’Alella guanya amb golejada, es pot posar dins del top5.

Per acabar, animem el Benjamí ‘B’, el qual visita dissabte (13h) el camp del Vilassar de Mar ‘I’. En els dos primers partits de lliga no s’ha pogut puntuar, però hem estat a prop (derrotes contra Tiana per 3 a 2 i contra el Sinera per 2 a 3). Dissabte ens enfrontem a un conjunt que tampoc ha sumat i hem de ser capaços de reaccionar.

La resta de la jornada

Veterans-Montsant (diumenge a les 9h)

Masnou ‘B’-Juvenil ‘A’ (diumenge a les 16h)

Cadet ‘A’-Llavaneres ‘A’ (diumenge a les 15h)

La Llàntia ‘B’-Cadet ‘B’ (dissabte a les 16h)

Granollers ‘E’-Infantil ‘A’ (diumenge a les 19:30h)

Aleví ‘A’-Sant Gabriel ‘B’ (dissabte a les 12h)

Aleví ‘B’-UD Cirera ‘C’ (dissabte a les 10:30h)

Aleví ‘D’-Joventut Teià ‘B’ (dissabte a les 11h)

Vilassar de Dalt ‘C’-Benjamí ‘A’- (dissabte a les 12h)

Calella ‘C’-Benjamí ‘C’ (diumenge a les 10h)

Benjamí ‘D’-Joventut Teià (dissabte a les 12:30h)

Cirera-Prebenjamí (dissabte a les 10:30h)