Els tres conjunts del CF Alella tanquen el 2017 en el seu millor moment de la temporada: guanyant i confirmant una escalada en el rendiment.

Les notes sempre es posen a final d’any i, per sort, en aquest 2017 ens arriben amb sorpreses agradables. El CF Alella disputava el passat cap de setmana l’última jornada del present calendari, cita prèvia a les vacances i a la celebració del Nadal. Els nostres jugadors i tècnics van fer la feina: ens van regalar victòries.

Sens dubte, una de les més especials va ser l’aconseguida pel Primer Equip, bloc en clara ascendència. Els nois de Carlos Garcia, sisens amb 18 punts, certificaven el sisè triomf de la temporada a casa contra el Canet (5-3), i després de veure com el rival li remuntava un marcador favorable.

Vide (3’) i Ayoub (33’) avançaven l’Alella per dues vegades, però el Canet es mostraria capaç de remuntar en la represa (2-3). Per sort, la fortalesa de l’equip va tornar a sortir, sent Ayoub (64’ i 80’) i Carlos Garcia (77’) els culpables de la reacció. El primer ja és el pitxitxi amb 9 dianes en sis partits.

Si el Primer Equip va estar de notable alt, els Veterans també. L’Alella sumava al camp del Sant Cebrià la tercera victòria seguida (0-3), resultat que deixa l’equip sisè i amb 22 punts. Malgrat un inici fred, el gol d’Enric Fogo ho va posar tot de cara. Una canonada connectada per Alexis des de 30 metres i un penal convertit per Dani Gil van fer la resta.

Els nois de Carlos Garcia, sisens amb 18 punts, certificaven el sisè triomf de la temporada a casa contra el Canet (5-3).

De la mateixa manera, el Benjamí ‘C’ se situava quart amb 18 punts després d’encadenar la seva tercera victòria. Al camp d’uns combatius Salesians (1-2), els roig-i-negres van trobar la manera de tirar endavant un dia irregular en atac. Miguel Martínez (2’) i Pedro Olba (36’) van signar els gols de l’Alella.

Exhibició de l’Infantil (10-0)

Si hem de destacar a un darrer equip abans d’entrar dins del 2018, aquesta de ser l’Infantil. L’Alella va guanyar el seu segon partit del curs, golejant l’Argentona (10-0) de forma contundent. Novens i amb 6 punts, els nostres van estar guiats per l’encert ofensiu d’Edu Barbosa (4), David Zapata (2), Bruno Vilardell, Alex Moreira, Adam Tnibar i Sergi Poblet.

La resta de la jornada

CE Llavaneres ‘B’ 3-2 Cadet | El Cadet és quart amb 23 punts.

L’Aleví ‘A’ (descans a la lliga) | L’Aleví ‘A’ és catorzè amb 2 punts.

Aleví ‘B’ 14-1 CF Calella ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és segon amb 27 punts.

Aleví ‘C’ 8-1 Argentona ‘E’ | L’Aleví ‘B’ és segon amb 27 punts.

Argentona ‘F’ 2-9 Aleví ‘D’ | L’Aleví ‘D’ és sisè amb 18 punts.

Argentona ‘F’ 2-9 Aleví ‘D’ | L’Aleví ‘D’ és sisè amb 18 punts.

Sistrells ‘B’ 5-2 Benjamí ‘A’ | El Benjamí ‘A’ és novè amb 16 punts.

Masnou ‘C’ 0-8 Benjamí ‘B’ | El Benjamí ‘B’ és cinquè amb 22 punts

Joventut Teià 2-6 Prebenjamí | El Prebenjamí és sisè amb 12 punts.