Veterans i Aleví ‘A’ juguen contra el Llerona i el Vilassar de Dalt, dos blocs d’entitat, mentre que l’Infantil ‘B’ pot guanyar un lloc si guanya

Ens anem acostant a les festes de Nadal, però el nostre ritme competitiu continua intacte. El CF Alella afronta una nova setmana intensa de partits, amb tres duels copant els principals titulars. Avui parlarem dels Veterans, de l’Infantil ‘B’ i de l’Aleví ‘A’.

Comencem pel partit de diumenge (8h) que els Veterans jugaran al camp del Llerona. Nosaltres arribem al matx com a líders amb 28 punts, posició que vam recuperar el passat cap de setmana. El rival, per la seva part, és sisè amb 20, i malgrat presentar uns registres similars en atac, té en la defensa el seu principal concepte a millorar: mentre l’Alella ha rebut 15 gols, el Llerona n’ha encaixat 31.

Els dos conjunts han tingut trajectòries paral·leles en algun moment, ja que en la jornada 8 el Llerona era segonjust darrere nostre. Des de la sisena jornada, el nostre adversari sempre ha estat situat entre la sisena i la segona plaça, tot i que en l’últim més ha registrat uns resultats irregulars: 1 triomf, 2 empats i 2 derrotes.

A banda dels Veterans, també hi ha un altre equip del club que s’enfronta contra un rival de màxima complexitat. Parlem de l’Aleví ‘A’, el qual rep dissabte (10:30h) el Vilassar de Dalt. La nostra última ratxa de tres triomfs seguits ens han permès sortir del pou per situar-nos setens (13), però mantenir la bona línia no serà gens senzill.

El Vilassar és tercer amb 22 punts, a només 3 del líder, i s’ha consolidat com el segon millor atac i defensa del campionat. A més, els verd-i-blancs han guanyat tots els seus partits com a visitants.

El Vilassar és tercer amb 22 punts, a només 3 del líder, i s’ha consolidat com el segon millor atac i defensa del campionat

Guanyar posicions

Tanquem la prèvia del cap de setmana amb la visita que l’Infantil ‘B’ farà a l’Argentona ‘C’ (diumenge a les 13:15h). Es tracta d’una oportunitat per millorar la nostra novena plaça, ja que els verds són vuitens amb 12 punts, només dels sumats per l’Alella (10).

En cas de vèncer, l’Infantil ‘B’ ja tindria més triomfs que derrotes, ja que actualment el balanç que presentem és de 3/1/3. L’Argentona ve de perdre amb claredat contra l’Espanyol ‘C’ (8-0) i nosaltres de golejar el Premià de Dalt ‘B’ (5-0). Buscarem mantenir el bon rumb.

La resta de la jornada

Masnou ‘B’-Primer Equip (dissabte a les 20h)

Juvenil ‘A’ (descansa)

Vilamajor ‘B’-Juvenil ‘B’ (diumenge a les 11:30h)

Cadet ‘A’-Vilassar de Mar ‘B’ (dissabte a les 16h)

Juventus ‘B’-Cadet ‘B’ (dissabte a les 14:45h)

Infantil ‘A’-Santa Perpètua ‘C’ (dissabte a les 18h)

Aleví ‘B’-Argentona ‘E’ (dissabte a les 12:15h)

Cirera-Aleví ‘C’ (diumenge a les 9:30h)

Aleví ‘D’-Cabrils ‘C’ (dissabte a les 9:30h)

Masnou-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 12:30h)

Benjamí ‘B’-Aqua Hotel ‘E’ (dissabte a les 9h)

Cardedeu-Benjamí ‘C’ (amistós dissabte a les 10:30h)

Masnou ‘E’-Benjamí ‘D’ (dissabte a les 11h)

Prebenjamí-Molinos (dissabte a les 11h)