Esperit de rugbi per ajudar a guanyar. Els pares del Benjamí ‘C’ han adoptat un himne que anima els seus fills a jugar amb energia.

En el món del futbol formatiu, el resultat ha de ser el menys important. Òbviament que la competició marca els nostres jugadors i els ajuda a anar cada dia a entrenar amb el nivell de motivació idoni, però a vegades també s’ha de prestar atenció a altres coses que no són els triomfs.

Aquesta és una història que té com a protagonista el Benjamí ‘C’ del nostre club, una plantilla que, a nivell de resultats, les ha vist de tots colors aquesta temporada. L’equip ocupa la vuitena plaça de la taula, després de caure en l’última jornada davant el Vilassar de Dalt (2-6).

El passat cap de setmana vam visitar el partit del Benjamí ‘C’ i no precisament per presenciar el joc executat pels nostres jugadors contra el Vilassar. Volíem comprovar què té d’especial aquest bloc unit que formen jugadors i famílies i ho vam esbrinar.

En cada jornada de lliga, els pares del Benjamí ‘C’ entonen un himne per animar els seus fills. Sempre canten el mateix i l’acompanyen amb bufandes al vol. La història d’aquesta cançó ens porta cap al Rugby Alella, club que va inspirar les famílies Benjamí ‘C’ per començar a cantar durant els partits.

“La gent del rugbi tenia aquest himne i un dia coincidint al camp vam escoltar-lo. Ens va agradar i vam demanar si ens podien cedir la lletra per utilitzar-lo en els partits dels nostres fills”, ens expliquen els pares de l’Alella.

Dit i fet. La noblesa del rugbi va tornar a quedar demostrada i el club verd ens va obsequiar amb una cançó que, a mode de haka, els nostres pares i mares canten cada cap de setmana per ajudar a guanyar els jugadors del Benjamí ‘C’.