Estem nominats: el CF Alella assistirà el 25 de maig a la gala dels Premis Solidaris de la Fundació Privada Catalana de Futbol celebrada a l’antiga fàbrica Estrella Damm.

Educar en valors és una de les raons socials del Club de Futbol Alella. La nostra tasca és apreciada per l’entorn i les institucions, motiu pel qual la candidatura presentada per l’entitat ha estat seleccionada per la Fundació Privada Catalana de Futbol per participar als I Premis Solidaris 2016-2017.

El CF Alella ha estat seleccionat dins de la categoria col·lectiva al foment dels valors gràcies a la seva gran missió social: compartir i fomentar valors i solidaritat.

Des del club treballem per conscienciar a la societat en general, a jugadors, responsables tècnics i familiars de la necessitat de generar una nova visió del nostre esport: el futbol.

Per sumar esforços en aquesta línia hem creat la campanya ‘el millor del futbol’, buscant potenciar el compromís, la igualtat i el respecte entre tots els actors que formen part del nostre club i de l’entorn. El best line ‘el millor del futbol’ està totalment integrat en l’equipació i la imatge de la institució.

Però la nostra tasca de foment de valors no finalitza aquí. Creiem fermament en el futbol inclusiu i en la seva utilitat per ajudar a nois i noies amb diferents discapacitats mitjançant l’esport.

Per això, al costat de la Fundació Johan Cruyff, ens hem compromès amb aquest meravellós repte. En l’actualitat el nostre projecte solidari acull a diversos joves amb capacitats diverses. El millor del futbol ens farà millors.

Cal destacar que la Fundació Privada Catalana de Futbol és un ens integrat dins de la Federació Catalana de Futbol. La gala se celebrarà el pròxim 25 de maig (19h) a l’antiga fàbrica Estrella Damm i hi seran presents representants de tots els clubs nominats. Durant la cerimònia es donaran a conèixer els diferents guanyadors de cada categoria.