El CF Alella viu un debut espectacular fora de casa. Estrena brillant amb remuntada inclosa contra el CD Masnou

La competició oficial va tornar el passat cap de setmana a les categories formatives del Club de Futbol Alella. El Benjamí ‘A’ debutava en territori ‘conegut’, ja que va visitar el camp del CD Masnou.

Un derbi per començar; quina manera més bonica d’inaugurar oficialment el curs 2017-2018. L’escenari acompanyava i, a més, el resultat també ens va beneficiar. L’Alella sortia al camp massa estàtic, encaixant dos gols matiners que l’obligarien a reaccionar durant el segon quart (2-0).

Amb el pas dels minuts, els nostres van anar agafant sensacions, tocant l’esfèrica amb més criteri. En dos minuts de fantasia, Unay Olmo (28’ i 29’) feia reaccionar el Benjamí ‘A’ situant l’empat en el marcador (2-2), cop d’efecte que deixaria el Masnou totalment trencat. El 2 a 2 va arribar just després del servei des del mig del camp dels locals posterior al 2 a 1.

El temps de descans no va fer millorar les coses pels interessos locals, ja que l’Alella es mostrava amb les idees molt més clares. Mauro (31’), Eric Martínez (33’) i Olmo (34’), autor d’un hat-trick, continuarien capgirant la situació a partir del tercer quart (2-5), impulsant els nostres cap al primer triomf del curs (3-5).

Sens dubte, el Veterans van jugar contra la Penya Madridista Iluro el seu millor xoc d’aquest inici de curs (7-0).

Correctiu al ‘Madrid’ (7-0)

Un cop confirmada la suspensió del matx entre el Primer Equip i el Rocafonda ‘B’ a petició de la Federació Catalana de Futbol, l’altre conjunt del club que va disputar competició oficial el pròxim cap de setmana va ser el bloc de Veterans.

Sens dubte, el CF Alella va jugar contra la Penya Madridista Iluro el seu millor xoc d’aquest inici de curs. El ‘Madrid’ no va ser rival pels roig-i-negres (7-0), els quals només necessitarien 20 minuts per deixar la situació encarrilada.

Els Veterans van sortir al camp a tocar amb paciència, a jugar la pilota des del darrere utilitzant el recurs d’Óscar Vives com a dotzè home, i a pressionar després de pèrdua. Després d’un avís inicial protagonitzat per Joan, els gols van arribar.

Tres dianes d’Eric Aymamí, tres d’Enric Aldana i una d’Albert Oliva confirmaven el naufragi blanc al Municipal d’Alella (7-0). Un cop disputades quatre jornades, els Veterans són tercers a la Primera Divisió Sud del Vallès Maresme. L’estadística és bona: tres triomfs de quatre possibles.