El Femení del CF Alella suma el primer triomf de la temporada al camp del CF Mollet

Les jugadores de José Bustos han hagut d’esperar sis jornades per aconseguir l’esperat premi, però aquest per fi ha arribat. Al Municipal Germans Gonzalvo, el CF Alella deixaria enrere una ratxa de cinc derrotes consecutives i podria golejar el cuer del grup III de la Segona Catalana.

Per primera vegada a la lliga, el bloc roig-i-negre tancaria un partit amb la porteria a zero i marcant més d’un gol. Dues dianes de Maria Teresa López (3’ i 21’) situarien l’Alella en una situació privilegiada (0-2) abans que Laia Sanmiquel signés el 0 a 3 per les visitants (33’).

L’equip de Bustos marxaria al descans dominant i un cop reincorporat a la gespa aprofitaria un penal transformat per Conchi Galvan (75’) per sentenciar (0-4).

La plantilla alellenca es podria divertir fins a la conclusió, ja que Maria Teresa López (78’) i Sílvia Vidal (82’) s’encarregarien d’acabar de situar el set en el marcador (0-6). Aquest resultat deixa el CF Alella onzè amb 3 punts i reforça molt la moral de les jugadores.