Els tres Benjamins del club gaudeixen de dos dies apassionants en un entorn immillorable.

Amb les competicions oficials ja finalitzades, l’agenda de compromisos que hauran d’atendre els nostres equips abans de les vacances d’estiu es basarà en la disputa d’amistosos i diferents tornejos. El passat cap de setmana, els tres Benjamins de l’entitat serien convidats per l’empresa Full Grups Sport a Tossa de Mar, escenari que donaria la benvinguda a desenes de clubs per jugar un gran torneig de futbol base.

Després de dos dies d’intensa competició, el millor representant negre-i-grana acabaria sent el Benjamí ‘C’, novè en la classificació final. El Benjamí ‘A’ finalitzaria la seva participació a Tossa amb la tretzena plaça, mentre que el Benjamí ‘B’ seria dinovè.

Durant tot el cap de setmana, i a banda de competir, els jugadors de l’Alella i les seves famílies també podrien gaudir de diferents activitats programades al volant del torneig. Les cares dels nens i nenes ho diuen tot. Experiència impecable.

La resta de la jornada

Els altres equips de l’entitat també atendrien diferents compromisos esportius al llarg de l’últim cap de setmana. El Femení, per exemple, es desplaçaria a Mataró per disputar un torneig contra el Liverpool i l’Arenys de Mar.

Les jugadores d’Alejandro Almécija tornarien a Alella amb el trofeu de subcampiones, després de vèncer el Liverpool (0-2) i caure davant l’Arenys (4-0). Per últim, el Juvenil (3-3), el Cadet (3-3) i l’Infantil (3-1) jugarien tres amistosos a casa contra la UE Sant Andreu.