Els participants del campus del CF Alella han passat un dia d’alló més divertit a les instal·lacions aquàtiques d’Illa Fantasia

El Club de Futbol Alella ha posat el punt final a una nova setmana de campus esportiu. Aquests dies inicials no han pogut tenir un postre millor: una visita de grup a un parc aquàtic com l’Illa Fantasia. Des de primera hora del matí, tots els jugadors del campus s’han concentrat al Municipal d’Alella esperant l’autocar que els havia de dur al seu destí.

Acompanyats per la Cristina Vidal, la coordinadora del campus, i de la resta de monitors, tot el grup ha posat fil a l’agulla. Després de visitar la zona de pícnic per deixar-hi les pertinences, els campers de l’Alella s’han dividit en dos grups (petits i grans) per tal de començar la jornada.

Després d’una intensa setmana de molta tecnificació futbolística i tornejos, aquesta sortida ha estat de nivell!

Tothom ha pogut gaudir de les piscines del parc, i també dels múltiples tobogans gegants que hi ha a l’Illa Fantasia. La jornada d’aigua ha tingut una petita pausa per dinar. Després d’una intensa setmana de molta tecnificació futbolística i tornejos, aquesta sortida ha estat de nivell! A continuació us deixem una petita galeria d’imatges del dia!