Pas endavant de l’equip de Nil Oleaga contra un rival de Preferent i bona victòria de Primer Equip a domicili.

El passat cap de setmana, el municipi de Cabrils va centrar l’atenció del nostre club. Allí hi vam viure dues grans jornades de futbol pels interessos del CF Alella. En primer lloc, l’Aleví ‘A’ hi va disputar una fase prèvia de la Danone Nations Cup, una de les competicions nacionals de més prestigi a Espanya.

La plantilla de Nil Oleaga s’havia d’enfrontar a dos rivals per a classificar-se per la següent ronda, objectiu que s’acabaria escapant per poc. La màxima il·lusió de l’Alella era oferir una bona imatge contra el totpoderós Mataró (4-1), bloc de Preferent i principal favorit del grup.

Durant la setmana prèvia d’entrenaments, l’Aleví ‘A’ s’havia mentalitzat per complicar-li les coses al conjunt groc-i-negre. “Va ser un partit realment difícil. Ens enfrontàvem a un rival de Preferent. Només per ritme, per físic i per tècnica ja anaven molt sobrats. Crec que vam donar la sorpresa, perquè en la primera part vam sortir molt mentalitzats”, recorda Nil Oleaga, entrenador de l’Alella.

Defensivament es va executar una feina perfecta durant el primer temps, mentre que en atac es va aprofitar l’ocasió que es va tenir: una falta a tres quarts de camp que Nel va enviar a l’escaire (0-1).

“Jo no m’ho creia i al descans els jugadors tampoc. La llàstima és que després de la mitja part vam rebre dos gols ràpids. Ho vam continuar intentant, però al final ens van caure dos gols més. Inclús els entrenadors del Mataró ens van reconèixer que els havia costat molt superar-nos”, celebra Oleaga.

Després de guanyar-se el respecte contra un adversari de molt nivell (4-1), l’Alella repetiria la mateixa mentalitat en el segon partit jugat contra el Cabrils (0-7), rival que no podria aguantar el ritme proposat pels nostres.

“Vam sortir igual que contra el Mataró. Amb la mateixa mentalitat i concentració. La veritat és que els jugadors van jugar com màquines. En cinc minuts ja anàvem guanyant per tres gols a zero”, recorda en Nil.

Cop d’efecte a Cabrils (1-2)

En competició de lliga, el gran protagonista del cap de setmana dins del club va ser el Primer Equip. El conjunt de Carlos Garcia donava la sorpresa guanyant al camp del Cabrils ‘B’, quart classificat del grup VI de la Quarta Catalana. Els nostres jugadors venien d’acumular tres derrotes seguides, però serien capaços de reaccionar contra els blanc-i-negres.

El Cabrils ‘B’ estava en un bon moment després de guanyar quatre encontres consecutius, però la solidesa defensiva de l’Alella li tallaria la ratxa. El duel quedava inaugurat amb una doble expulsió d’un jugador per a cada equip, circumstància que deixaria molts més espais per cobrir sobre el terreny de joc.

En la represa Ayoub avançaria l’Alella (58’), diana que seria contrarestada amb el 1 a 1 d’Albert Closa (75’). Per sort, ja quasi en temps afegit, tota la lluita que havia realitzat l’Alella sobre la gespa tindria el seu premi. Al 88’, Samu Guerrero es vestia d’heroi marcant la seva primera diana a la lliga i donant-li tres punts d’or a l’equip de Carlos Garcia, el qual es manté en onzena plaça (19).

Veterans 0-2 Pont Trencat I Els Veterans són vuitens amb 31 punts.

CE Vilassar de Dalt ‘B’-Juvenil (suspès) I El Juvenil és vuitè amb 24 punts.

AEILL Cerdanyola ‘C’ 1-3 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és vuitè amb 32 punts.

Aleví ‘C’ 5-3 Calella ‘C’ I L’Aleví ‘C’ és dotzè amb 13 punts.

Benjamí ‘A’ 1-5 CE Vilassar ‘C’ I El Benjamí ‘A’ és cinquè amb 37 punts.

Benjamí ‘B’ 2-2 Santvicentí ‘D’ I El Benjamí ‘B’ és tercer amb 50 punts.

Salesians Mataró ‘B’ 4-2 Benjamí ‘C’ I El Benjamí ‘C’ és sisè amb 30 punts.

El Cadet, l’Aleví ‘A’, l’Infantil i el Prebenjamí no van disputar partits de lliga.