Els Veterans, el Juvenil ‘B’, el Cadet ‘A’ i l’Aleví ‘C’ tanquen la jornada com a líders de la lliga. Espectacular temporada la seva

Marxem de pont amb quatre equips del club comandant la classificació de les seves respectives lligues. Quina gran notícia. Els Veterans, el Juvenil ‘B’, el Cadet ‘A’ i l’Aleví ‘C’ estan completant un curs increïble, fent-nos somiar amb opcions d’ascens de categoria.

Per començar amb la crònica, hem de felicitar els Veterans per haver recuperat el lideratge de la lliga. El seu triomf contra el Clot (2-1), molt més plàcid del que diu el marcador, sumat a l’empat del Pomar (27), ha deixat l’Alella com a nou primer classificat amb 28 punts.

En una jugada clàssica de Jordi Mas, l’equip aconseguia forçar un penal que ens posava per davant gràcies a la bona punteria de Dani Gil (1-0). Malgrat les moltes ocasions i al nul protagonisme ofensiu del Clot, el matx no es podria decidir fins als darrers cinc minuts, quan Oliva signava el 2-0 amb un cop de cap. En la darrera jugada, els visitants marcaven el 2 a 1 en el seu únic xut perillós. Cal destacar que els Veterans només han deixat escapar 5 punts en 11 partits.

Continuant amb la repassada de líders, ara ens hem de centrar en el Juvenil ‘B’, qui continua primer amb 21 puntsdesprés de superar un complicat test contra la FE Montgat ‘C’ (2-1). Per tal de sumar el cinquè triomf seguit, els jugadors d’Ángel Bonilla van haver de suar molt.

Al 50’, el Montgat es posava per davant (0-1), forçant l’Alella a posar una marxa més per tal d’empatar mitjançant Bertri (56’). La victòria alellenca s’acabaria confirmant gràcies a una acció de mala fortuna del Montgat: un gol en pròpia (2-1).

Qui afrontava un autèntic test d’alta dificultat era el Cadet ‘A’, el qual visitava el camp del tercer, un Bufalà que havia remuntat quasi tots els seus partits guanyats.

Cop d’autoritat

Qui afrontava un autèntic test d’alta dificultat era el Cadet ‘A’, el qual visitava el camp del tercer, un Bufalà que havia remuntat quasi tots els seus partits guanyats. El triomf, finalment, va ser alellenc (1-3), però es va gestar amb molta intensitat, feina fosca i compromís.

Semblava que les dianes de Pau Gordiola (26’) i Gerard Morano (31’) encarrilaven el duel pels visitants (0-2), però el Bufalà va ser capaç de retallar abans del descans (1-2). Tot va restar obert fins al 1 a 3 definitiu de Morano (54’). El Cadet ‘A’ és líder amb 22 punts, tres més que el segon classificat.

A tota velocitat

Sens dubte, un dels equips del club que més bon futbol està jugant és l’Aleví ‘C’, líder en solitari de la lliga  amb 21 punts després de guanyar els primers set partits oficials de la temporada.

L’últim triomf va arribar el passat cap de setmana contra el Masnou ‘D’ (8-1). La victòria va ser totalment coral, ja que sis dels vuit jugadors de camp de l’Alella van aconseguir marcar com a mínim un gol. Álvaro Montero, Aran Jiménez (2), Aizik Barbany (2), Aleix Fernández, Pablo Puertas i Pedro Olba van mantenir l’Aleví ‘C’ com a líder una setmana més.

Primer Equip 1-4 Sinera United | El Primer Equip és sisè amb 16p |