En el dia Internacional de la dona, la prèvia del CF Alella va dedicada a totes elles. A totes les dones implicades en el dia a dia de l’entitat: tant a la junta, com en l’organigrama i en les famílies

Avui és 8 de març, dia internacional de la dona. Es tracta d’una jornada de lluita contra el sexisme en la societat i de reivindicació de les dones per la seva participació en l’àmbit laboral en igualtat de condicions.

Per afrontar la següent jornada, no hi ha motivació més gran que intentar dedicar el triomf a totes les dones del CF Alella. Començant per la presidència, seguint per les treballadores del club i acabant per totes les mares i àvies que dia a dia se sacrifiquen per acompanyar els seus fills a entrenaments i partits.

En un cap de setmana de descans pels Veterans, destaquem la tornada a la competició del Juvenil, conjunt que no disputa un partit de lliga des del passat 10 de febrer. Fa un mes que el bloc de Juan Álvarez va jugar el seu darrer compromís, en aquest cas culminat amb derrota contra un Masnou (2-3) que és l’actual líder.

Diumenge (14h), l’Alella visita el camp del Premià ‘B’. Aquest tram d’inactivitat ha fet baixar el Juvenil fins a la sisena plaça i l’ha deixat a tocar del seu pròxim rival. L’Alella té 25 punts i dos partits menys que els líders (els quals compten amb 35 punts), mentre que el Premià és setè amb 23 punts.

Els blaus han guanyat tres dels seus darrers quatre compromisos, tot i que en la primera volta van caure derrotats a Alella (3-2). Les dades com a local del Premià són de 13 punts sumats de 21 possibles, mentre que el Juvenil ha sumat 16 punts de 21 possibles com a visitant. 

Qui sembla estar en una dinàmica imparable és el Cadet, el qual va solucionar amb triomf el duel que tenia pendent aquesta setmana al camp dels Salesians (0-3).

El Cadet va tornar a guanyar

Qui sembla estar en una dinàmica imparable és el Cadet, el qual va solucionar amb triomf el duel que tenia pendent aquesta setmana al camp dels Salesians (0-3). El conjunt d’Àngel Bonilla va visitar dimecres Mataró, imposant-se amb gols d’Eneko Rodríguez (39’), Pol Gómez (63’) i Gerard Garcia (75’).

El triomf, el 17è en 17 jornades, manté la distància de 3 punts vers el segon classificat, un Vilassar de Dalt ‘C’ que segueix pressionant el Cadet. Ara mateix l’Alella suma 51 punts i els roig-i-negres ja pensen en el seu pròxim rival. Dissabte a les 16h toca rebre a l’AD La Llàntia, bloc contra el qual es va assolir el rècord golejador del curs en la primera volta (0-15).

La resta de la jornada

Vilassar de Dalt ‘B’-Primer Equip (dissabte a les 17h)

Joventut Teià-Infantil ‘A’ (dissabte a les 14h)

Infantil ‘B’-Tiana ‘B’ (dissabte a les 14:15h)

Aleví ‘A’-Cabrils (dissabte a les 9h)

Aleví ‘B’-Cirera ‘B’ (dissabte a les 10:20h)

Argentona ‘E’-Aleví ‘C’ (diumenge a les 10:15h)

Aleví ‘D’-Santvicentí ‘E’ (dissabte a les 11:40h)

Atlètic Masnou ‘E’-Aleví ‘E’ (diumenge a les 10:30h)

Santvicentí ‘B’-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 10:30h)

Santvicentí ‘D’-Benjamí ‘B’ (dissabte a les 9h)

Benjamí ‘C’-Mataró ‘H’ (dissabte a les 13h)

Sinera United-Prebenjamí (dissabte a les 9h)