El Juvenil ‘B’ i l’Infantil ‘A’ volen guanyar-se el dret de gaudir com cal dels torrons de Nadal, superant rivals directes com el Barberà i el Mataró

Hem arribat a la darrera jornada del 2019, un any que ha dut títols, esdeveniments increïbles i molts èxits acompanyats d’incansable feina. Ara no és el moment d’aturar-nos: volem mantenir la mateixa dinàmica. Així doncs, lluitarem per menjar-nos els torrons amb diversos equips liderant la classificació.

Un d’ells pot ser el Juvenil ‘B’, actual líder de la lliga, el qual rep dissabte (13:30h) un Barberà Andalucia ‘C’que aterra a Alella com un colós en defensa. Els vallesans, quarts classificats amb 19 punts, en sumen 5 menys que nosaltres.

Què caracteritza aquest Barberà, doncs la seva capacitat competitiva. És, amb diferència, el millor equip defensiu del campionat: l’únic que encara no ha encaixat dobles dígits de gols en contra.

De fet, el Barberà Andalucia ha rebut quasi un terç dels gols rebuts pel Juvenil ‘B’. Això ens ha de posar en alerta, ja que si ells marquen primer, sabran jugar les seves cartes per tancar-se i buscar el resultat. Els jugadors d’Ángel Bonilla busquen la setena victòria seguida contra un rival que ha deixat la porteria a zero en sis jornades. El repte és important.

Què caracteritza aquest Barberà, doncs la seva capacitat competitiva. És, amb diferència, el millor equip defensiu del campionat

Un clàssic del Maresme

Per altra banda, en categoria Infantil, l’Infantil ‘A’ visita diumenge (12h) el Mataró ‘D’, el seu principal perseguidor a la lliga. Tots dos tenen els mateixos punts (21) i es mantenen en una incansable lluita en la segona i la tercera plaça.

Per què és important aquest duel, doncs perquè el Cardedeu ‘C’, líder amb 24 punts, té un partit més que Alella i Mataró, els dos amb 21. Els groc-i-negres han encadenat set triomfs seguits després de perdre en el debut a la lliga. No cauen, doncs, des de fa dos mesos.

La resta de la jornada