Segon capítol de l’hemeroteca dels millors partits de la història! Recordem el partit del segle, 7 gols màgics d’Alemanya i un 2-6 especial!

Seguim en confinament, i des del club volem ajudar-vos a tots a continuar gaudir de l’esport que ens enamora: el futbol. És per això que hem pensat crear una nova secció a la plana web: l’hemeroteca de l’Alella.

En aquests articles setmanals us proposarem tres partits històrics perquè pugueu veure a YouTube. Sempre apostarem per duels que, per una qüestió de drets d’imatge, estiguin disponibles a Internet. Aquest és el capítol II de l’hemeroteca del CF Alella.

Itàlia 4-3 Alemanya / Semifinal del Mundial 1970

Aquest partit és conegut com ‘El partit del segle’, ja que és l’única ocasió on s’han marcat cinc gols en una pròrroga d’un Mundial. Els primers 90 minuts van acabar amb empat (1-1), i va ser Itàlia qui es va endur el triomf en un temps extra per recordar. Un duel d’estils entre dues seleccions històriques. No us perdeu els gols i l’ambient de més de 100.000 espectadors que e s va viure a l’Estadi Azteca de Mèxic.

Brasil 1-7 Alemanya / Semifinal del Mundial 2014

Segurament la humiliació més dura que mai ha patit la selecció brasilera. En les semifinals del Mundial 2014 jugades a Belo Horizonte, Alemanya va passar per sobre dels amfitrions, pas previ a proclamar-se campiona del món. Müller, Klose, Kroos (2), Khedira i Schürrle (2) van esmicolar la selecció de Scolari.

Real Madrid 2-6 FC Barcelona / Lliga 2008-2009

Per acabar recordem la gran golejada del FC Barcelona sumada al Bernabéu el 2009, en la 34ª jornada de lliga. En el primer curs de Guardiola a la banqueta, el Barça va enamorar, però va necessitar vèncer al camp del Madrid per sentenciar el títol de lliga. El triomf va arribar amb remuntada, però va ser incontestable. Gaudiu de tot el partit aquí!