Torna la lliga al Municipal d’Alella. Setmana de debuts per molts equips i de continuació de competició per l’amateur

Després de molts mesos d’incertesa, el futbol torna a Catalunya! Per fi els nostres jugadors podran gaudir de la competició. S’ha patit molt en aquest temps, entrenant sense descans però sense opció de disputar el premi de la competició.

Aquest cap de setmana, la majoria dels nostres equips jugaran; ja sigui compromisos oficials de lliga o amistosos. Només els Veterans, l’Infantil ‘A’ i l’Aleví ‘C’ descansaran.

Centrant-nos en el Primer Equip, ja fa cinc mesos que l’Alella va disputar el seu primer i únic partit de lliga. Va ser contra el Premià, a qui es va derrotar per 2 a 0 amb gols de Jesús Rodríguez i Dani Parrilla.

Després d’aquell duel, la lliga al grup VI de Quarta Catalana, igual que la majoria de competicions, es va aturar. L’Alella, tercer amb 3 punts, rep diumenge (19h) el Santa Agnès, conjunt que encara no ha debutat.

En la darrera setmana, els de Carlos Cuevas van jugar dos amistosos contra clubs de Tercera Catalana: el Tiana i l’Atlètic Masnou.

En la darrera setmana, els de Carlos Cuevas van jugar dos amistosos contra clubs de Tercera Catalana: el Tiana i l’Atlètic Masnou. En tots dos partits l’Alella va competir molt bé, empatant a dos. Contra el Tiana van marcar Víctor Fernández i Mikel Garcia i contra l’Atlètic ho van fer Víctor i Álex Ralo.

Destaquem també els debuts en competició oficial que aquesta setmana viuran els següents equips del club: Juvenil ‘B’, Juvenil ‘A’, Cadet ‘B’, Infantil ‘B’, Aleví ‘B’, Aleví ‘A’, Benjamí ‘D’, Benjamí ‘C’, Benjamí ‘B’ i Benjamí ‘A’. Sort a tots!

La resta de la jornada

A continuació adjuntem tot el calendari de competició del cap de setmana.