Els tres jugadors de l’Aleví ‘C’, el Benjamí ‘A’ i el Benjamí ‘B’ han debutat a la lliga signant tres gols: igual que Leo Messi amb l’Argentina.

La passada matinada, el món del futbol quedava totalment sacsejat per l’enèsim recital completat per Leo Messi. L’Argentina necessitava un miracle per ser al Mundial de Rússia; quelcom que només el crac blaugrana pot garantir amb freqüència. Un hat-trick magistral va servir perquè el combinat de Sampaoli remuntés davant l’Equador i segellés el seu bitllet per Rússia 2018 (1-3).

Si bé en un altre nivell, no només Messi és capaç de fer gaudir els aficionats marcant gols de tres en tres. Al CF Alella hem tingut la sort de començar la temporada comptant els hat-tricks per trios, ja que tres dels nostres jugadors n’han aconseguit un en el seu primer partit oficial.

Al CF Alella hem tingut la sort de començar la temporada comptant els hat-tricks per trios, ja que tres dels nostres jugadors n’han aconseguit un en el seu primer partit.

Qui va obrir foc va ser Unay Olmo, davanter del Benjamí ‘A’. L’Alella s’estrenava a la lliga assaltant el camp del Masnou en un derbi vibrant (3-5) i on tres de les cinc dianes roig-i-negres van ser obra de l’Unay.

La brillant actuació d’Olmo va tenir continuïtat el passat cap de setmana, quan dos jugadors més es van sumar a la festa golejadora del seu company. A les files de l’Aleví ‘C’, Ousmane Corominas es va erigir en protagonista del triomf aconseguit pel bloc de Kevin Sorbas contra l’Atlètic de Masnou (7-2). El davanter va anotar el segon, el cinquè i el sisè gol del seu equip.

Finalment, el tercer en discòrdia dins d’aquest selecte grup de golejadors pertany al Benjamí ‘B’. El CF Alella es va estrenar a la lliga cedint en un disputat partit davant l’Argentona (3-5). Els nostres van remuntar el gol visitant inicial, però van concedir massa en defensa després de situar-se amb un 3 a 1 favorable. El líder d’aquesta gran reacció va ser Max Zellmer, tri golejador amb l’Aleví ‘B’.