Els dos equips van jugar ahir partit de lliga, imposant-se al Cabrils i l’AEILL. El Cadet ‘A’ es posa primer, i l’Aleví ‘C’ co-líder.

Dos equips del club disputaven aquest dimarts partits oficials ajornats i avançats. La bona notícia és que tots els duels jugats pel CF Alella van culminar amb triomf roig-i-negre i, a més, aquestes victòries van suposar que tant el Cadet ‘A’ com l’Aleví ‘C’ passin a comandar la classificació.

El bloc de Kevin Sorbas es va desfer a domicili de l’AEILL ‘E’ (2-6), reaccionant després d’un mal inici de partit. Els nostres van encaixar dos gols molt ràpid (2-0), però van saber mantenir la calma. Un hat-trick de Pedro Olba, líder ofensiu alellenc va mostrar el camí. En Pedro va estar acompanyat per Marc Olba, Neo Bel i Aleix Fernández, autors de la resta de dianes visitants.

Fins ara, l’equip acredita una mitjana de 7 gols per partit i només una diana rebuda per duel.

Aquest resultat deixa l’Aleví ‘C’ co-líder amb 9 punts de 9 possibles, mateix registre que el Cirera ‘D’. Fins ara, l’equip acredita una mitjana de 7 gols per partit i només una diana rebuda per duel. S’ha de continuar igual.

El Cadet ‘A’, per la seva part, es desfeia del Cabrils (3-2) en un partit que s’havia ajornat amb un marcador favorable de 2 a 1 i amb uns 25 minuts per disputar. En el seu dia, el duel s’havia suspès per la pèrdua de coneixement patida per un jugador del Cabrils. Amb 3 triomfs i 1 empat en 4 jornades, l’Alella ja és líder en solitari sumant 10 punts, un més que el Mollet ‘D’ (9).