L’Ajuntament d’Alella i els clubs que conviuen al Municipal d’Alella han realitzat la inauguració oficial de la instal·lació esportiva després de les obres

Club de Futbol Alella, Unió i Rugby Alella s’han congregat aquest migdia a les instal·lacions del Municipal d’Alella per inaugurar de forma oficial les instal·lacions esportives remodelades.

L’acte, presidit per l’alcalde, Andreu Francisco, i pel regidor d’esports, Marc Almendro, ha comptat amb la presència de les juntes directives de les entitats esportives, a banda de jugadors i famílies.

L’Ajuntament ha organitzat un vermut popular al camp municipal i, a més, ha obert els portes de les instal·lacions tots els presents per tal de mostrar quines han estat les actuacions de remodelació efectuades al camp. Enllumenat, gespa, bar, zona de lavabos… Tot està llest i funcionant (el bar s’activarà en breu).

Representants de les tres juntes directives dels clubs han acompanyat l’alcalde i el regidor en els parlaments, celebrant el pas endavant que suposa aquest ‘nou’ camp municipal tant en termes d’imatge del poble, com de qualitat d’entrenaments i de menys risc de lesions.

Més actuacions pendents

L’acte també ha servit per anunciar les següents actuacions que es duran a terme al camp. Marc Almendro ha anunciat que l’Ajuntament ja treballa en els projectes d’ampliació de les tanques de protecció de la instal·lació per tal de guanyar més alçada i millorar la seguretat de la carretera.

A més, també hi ha pendent realitzar una adequació de tota l’estructura exterior del camp, així com la construcció d’una passarel·la peatonal que connecti el poble amb el camp de futbol.