Ens presentem: som la nova junta directiva del CF Alella. Iniciem aquesta aventura cent per cent compromesos i amb l’objectiu de cohesionar encara més el club amb el poble

Comença un nou camí; una nova etapa. El Club de Futbol Alella inicia la temporada 2021-2022 estrenant junta directiva. El projecte institucional i esportiu està encapçalat per Daniel Gil, nou president, jugador dels Veterans i amb tota una vida d’implicació al costat de l’entitat.

El club entén que, per aquesta nova etapa que comença, calia apostar per persones molt vinculades a Alella i al CF Alella. Roger Mas, Enric Fogo i Jordi Ignasi Mas, també jugadors dels Veterans i àmpliament vinculats amb l’entitat, també formen part de la nova junta. L’entrenador Marc Hurtado, un clàssic de la casa, també hi és. Completa l’equip de treball en Bernat López, secretari i membre de la junta anterior.

Gaudim d’una coordinació esportiva renovada, amb en Javi López al davant ajudat per Gerard Escalada. López té molta experiència en el món formatiu i ha treballat en grans clubs com l’Espanyol, mentre que en Gerard ha estat vinculat a l’entitat com a entrenador durant les darreres temporades.

Us volem recordar que el 2022 el CF Alella farà 100 anys. Estem preparant moltes sorpreses interessants en forma de disseny d’equipacions, tornejos i d’altres novetats.

La idea de la junta és identificar molt més el club amb el poble. Acostar-nos a la gent i recuperar l’essència de jugadors d’Alella en tots els nostres equips. Aquesta primera temporada hem optat per reduir una mica la xifra de plantilles del club, buscant millorar les condicions d’espai i la qualitat dels entrenaments. Des de la junta s’aposta per la qualitat formativa; no per la quantitat de fitxes inscrites. De la mateixa manera, els campus tornen a organitzar-se de forma interna, amb gent del poble i amb els nostres propis entrenadors.

Us volem recordar que el 2022 el CF Alella farà 100 anys. Estem preparant moltes sorpreses interessants en forma de disseny d’equipacions, tornejos i d’altres novetats. El club gaudeix de bona salut institucional, esportiva i econòmica i, de cara al 2022, volem que totes aquestes àrees encara millorin més. Hem aconseguit atraure nous patrocinadors i, de cara al curs 2022-2023, la idea és comptar amb tots els nostres equips patrocinats. Ho tenim molt ben encaminat.

Res més. Només dir-vos que estem molt il·lusionats d’inaugurar aquesta nova etapa. Us esperem a tots i totes al Municipal d’Alella.

Junta directiva CF Alella