Els dos equips han protagonitzat un gran inici de temporada. Són líders amb 15 punts i ofereixen bones sensacions

D’entre tots els equips del club, l’Alella en té ara mateix dos situats a la part més alta de la classificació. Parlem de l’Infantil ‘A’ i l’Aleví ‘E’, primers classificats després de disputar sis i cinc jornades, respectivament.

L’Infantil ‘A’ comanda el grup 40 de Tercera empatat a 15 punts amb l’Atlètic Masnou, l’únic rival que l’ha pogut derrotar (3-0). La resta de partits dels nostres s’han saldat amb victòries i amb grans sensacions.

De fet, l’Alella ha aconseguit deixar la porteria a zero en la meitat dels duels jugats i acredita una mitjana golejadora molt superior a la resta. L’Infantil ‘A’ és ara mateix el millor atac del campionat amb 35 dianes, 14 més que el segon en aquesta faceta: la Juventus. En la darrera jornada es va guanyar clarament al Cirera (7-0).

D’entre tots els equips del club, l’Alella en té ara mateix dos situats a la part més alta de la classificació.

De la mateixa manera, l’Aleví ‘E’ també està brillant. Ha iniciat la lliga amb un 5 de 5 esperançador: 15 punts en cinc partits, 49 gols marcats, quasi 10 per partit, i només 10 rebuts. En la darrera jornada va superar 3 a 11 al Mataró i gaudeix d’una renda de 2 punts vers el segon i el tercer: Salesians i Sinera.