La primera jornada de competició oficial es va culminar amb un doble triomf pel CF Alella. Primer Equip i Veterans inicien la lliga amb un somriure

La temporada 2018-2019 va aixecar el teló de forma oficial el passat cap de setmana, amb els equips sèniors del CF Alella oferint el seu debut. Tots dos van tancar el cap de setmana donant alegries a l’entitat, ja que els seus partits es van culminar amb victòries.

Els jugadors de Rafa Campaña rebien el filial del Cabrera, matx que s’afrontava amb només 11 efectius disponibles. Això no va suposar un impediment perquè la plantilla oferís unes bones prestacions i aconseguís vèncer. Els 90 minuts van estar dominats per un Alella solidari, compacte en defensa i voluntariós al mig del camp.

Els jugadors de Rafa Campaña rebien el filial del Cabrera, matx que s’afrontava amb només 11 efectius disponibles

Els nostres es van poder avançar en tres ocasions molt clares, protagonitzades per Albert Campos (8’), Enric Montserrat (30’) i Yeste (32’). En dues d’aquestes rematades el porter del Cabrera va aparèixer amb aturades de nivell, mentre que en l’altra l’esfèrica va marxar per damunt del travesser.

Quan tot feia pensar que l’Alella marxaria al descans sense marcar, un penal convertit per Dídac Caballero donava l’avantatge als locals (1-0). En la represa, el control va continuar sent alellenc, tot i que la sentència no arribaria fins al minut 80. Un penal forçat per Albert Camposi anotat per Marc Gasulla va assegurar els tres punts (2-0). Ni l’expulsió d’Alexis ni les tres ocasions clares desaprofitades per Yeste no van evitar que l’Alella es proclamés vencedor de matx.

Partit trampa tret amb nota

Qui també va brillar en el debut van ser els Veterans, els quals van imposar-se al Sistrells a domicili (1-3) remuntant un 1 a 0 inicial que va arribar en el primer minut de partit. Alex Aviles va iniciar la remuntada abans del descans amb dues dianes (1-2), i ja en la represa va materialitzar el definitiu 1 a 3. Les sensacions són bones!